2777
2789
عنوان

بارداری پوچ...

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 50 پست
نه عزیزم.وقتی کیسه زرده تشکیل شده دیگه پوچ نیست.تو بارداری پوچ فقط ساک خالی تشکیل میشه

چرا برا من حتی کیسه زرده و فتال.پل هم تشکیل شد ولی قلب تشکیل نشد

به آرزوهایم قول رسیدن دادم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من اردیبهشت بارداری پوچ داشتم تو سه ماه خودش دفع شد بدون قرص و هیچی

علائمی هم داشتی عزیزم؟

خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
ببخشید استارتر بعد تشکیل کیسه زرده هم میتونه پوچ بشه؟

نمیدونم عزیزم

ب منم نگفتن پوچه فقط خودم ترس دارم

خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
چرا برا من حتی کیسه زرده و فتال.پل هم تشکیل شد ولی قلب تشکیل نشد

عزیزم بعضی ها زود سقط میکنن خاله ی من هرچی دکتر گفت سقط کن گوش نکرد ۳ ماهگی قلب بچش زد

علائمی هم داشتی عزیزم؟

ویار نداشتم . نه هفته رفتم سونو قلب نداشت. یه وقتایی دل درد می‌گرفتم. تا اینکه تو دوازده هفته مثل درد پریودی البته شدیدتر گرفتم و به خونریزی افتادم و ... 

تو چند هفته ای الان؟

خوشبخت کسی است که به یکی ازین دوچیز دسترسی دارد؛ یا کتاب های خوب یا دوستانی که اهل کتاب باشند.ویکتور هوگو
ویار نداشتم . نه هفته رفتم سونو قلب نداشت. یه وقتایی دل درد می‌گرفتم. تا اینکه تو دوازده هفته مثل در ...

من ۷ هفته ام

از علائم بارداری کدومو داشتی؟

عزیزم بعضی ها زود سقط میکنن خاله ی من هرچی دکتر گفت سقط کن گوش نکرد ۳ ماهگی قلب بچش زد

برا من به خونریزی افتادم، سر نه هفته، دیگه امیدی نبود، بارداری بعدیمم.پوچ شد

به آرزوهایم قول رسیدن دادم
نمیدونم عزیزم ب منم نگفتن پوچه فقط خودم ترس دارم

۸ هفته تمام که شدی بعد برو سونو

این دکترا هفته۵ و۶برای سونو میفرستن بخاطر اون اکثرن جنین چون کوچیکه دیده نمیشه و بی خودی احتمال بارداری پوچ میدن

من ۷ هفته ام از علائم بارداری کدومو داشتی؟

باور میکنی هیچییی حتی قبل اینکه بهم بگه دکتر بارداریت پوچ خودم حدس میزدم که یه مشکلی هست . رفتی دکتر؟چیگفته؟

خوشبخت کسی است که به یکی ازین دوچیز دسترسی دارد؛ یا کتاب های خوب یا دوستانی که اهل کتاب باشند.ویکتور هوگو
از کوجا فهمیدی بارداریت پوچ بوده؟اخه منم تازه سقط کردم 

علائم بارداری نداشتم از اول وقتی پنج هفته رفتم سونو ضخامت رحمم کم بود و دکتر گفت رحمت به رحم زن باردار نمیخوره . موندم تا نه هفته که قطعی فهمیدم قلب نداره .دکتر پروژسترون داد که صبر کن تا ده روز اگه تشکیل نشد سقطش کن . من تا دوازده هفته صبر کردم که خود بخود دفع شد 

باور میکنی هیچییی حتی قبل اینکه بهم بگه دکتر بارداریت پوچ خودم حدس میزدم که یه مشکلی هست . رفتی دکتر ...

من ۶ هفته رفتم

فقط سینه درد و گاهی سردرد دارم همین

دکتر گفت کیسه زرده و ساک تشکیل شده

جنین درحال تشکیله

منم خیلی ترسیدم

عدد بتات چند بود

آخه میگن تو پوچ بتا خیلی میره بالا

بچه ها من 14 و 16 و 24سیکل اقدام داشتم.متفورمین میخورم پلی کیستیک هسم.اخرین بار ماه پیش با امپول پری شدم.دوفاستون هم خوردم امروز 26سیکلمه.چن روره تخمدان چپم درد میکنه یا یهوی تیر میکشه ول میکنه.بنظرتون احتمال بارداری هست؟