ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ویار نداشتم . نه هفته رفتم سونو قلب نداشت. یه وقتایی دل درد میگرفتم. تا اینکه تو دوازده هفته مثل درد پریودی البته شدیدتر گرفتم و به خونریزی افتادم و ...
تو چند هفته ای الان؟
خوشبخت کسی است که به یکی ازین دوچیز دسترسی دارد؛ یا کتاب های خوب یا دوستانی که اهل کتاب باشند.ویکتور هوگو
از کوجا فهمیدی بارداریت پوچ بوده؟اخه منم تازه سقط کردم
علائم بارداری نداشتم از اول وقتی پنج هفته رفتم سونو ضخامت رحمم کم بود و دکتر گفت رحمت به رحم زن باردار نمیخوره . موندم تا نه هفته که قطعی فهمیدم قلب نداره .دکتر پروژسترون داد که صبر کن تا ده روز اگه تشکیل نشد سقطش کن . من تا دوازده هفته صبر کردم که خود بخود دفع شد
خوشبخت کسی است که به یکی ازین دوچیز دسترسی دارد؛ یا کتاب های خوب یا دوستانی که اهل کتاب باشند.ویکتور هوگو
بچه ها من 14 و 16 و 24سیکل اقدام داشتم.متفورمین میخورم پلی کیستیک هسم.اخرین بار ماه پیش با امپول پری شدم.دوفاستون هم خوردم امروز 26سیکلمه.چن روره تخمدان چپم درد میکنه یا یهوی تیر میکشه ول میکنه.بنظرتون احتمال بارداری هست؟