گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیم مهمونمون کنید.یاعلی.خدایا ممنون بخاطر فرشته کوچولویی که سپردی بهمون.تیکر تولد یکسالگی دخترگلمون
منم دفع پروتئین گرفتم ماه آخر پاهام مثل بادکنک شدن،بعید میدونم تب و لرز مادر برای بچه توی شکم ضرر داشته باشه.دکتر مگه نرفتی؟
تو نی نی سایت متوجه شدم با نادان بحث نکنم چون منم به اندازه نادانی خودش پایین میکشه.ترجیح میدم در مقابل نادانان سکوت کنم.هروقت دارم با استارتر حرف میزنم میای ریپلای میکنی و دخالت میکنی دیدی جوابت رو ندادم بدون نخواستم باهات بحث کنم😊سرت رو بکن تو لاک خودت،مگه وکیل مدافع استارتری🤪😜😛
دیشب یهویی تب کردم،رفتم دکتر عمومی،تا امروز ک برم متخصص اما برا تب نگرانم،مبادا اثر بد گذاشته باشه ...
مگه خیلی بالا بود؟
تو نی نی سایت متوجه شدم با نادان بحث نکنم چون منم به اندازه نادانی خودش پایین میکشه.ترجیح میدم در مقابل نادانان سکوت کنم.هروقت دارم با استارتر حرف میزنم میای ریپلای میکنی و دخالت میکنی دیدی جوابت رو ندادم بدون نخواستم باهات بحث کنم😊سرت رو بکن تو لاک خودت،مگه وکیل مدافع استارتری🤪😜😛