اول پیاز درشت سرخ کن بعد گوشت چرخ کرده رو اضافه کن و تفت بده تا آبش جمع بشه و سرخ بشه بعد نمک و ادویه بزن و قارچهای نگینی خورد شدتو بریز داخل گوشت،بعد درشو بزار تا قارچت بپزه،بعد هم رب گوجه بزن و تفت بده و زیرشو خاموش کن،بزار ی گوشه تا خنک شه
سینه مرغ رو بزار با پیاز و ادویه و آب، آبپز بشه،وقتی پخت ریش ریش کن و بزار ی گوشه
الان نون پیتزاتو بزار روی ی سطح صاف،روش یکم سس گوجه بریز،بعد یکم،خیلی کم پنیر پیتزا بریز،بعد ی لایه از گوشت چرخ کرده،ی لایه هم مرغت بریز،بعد روش رو با پنیر پیتزا بپوشون،روی پنیر پیتزارو هم، یکم قارچ ورقه شده،یکم فلفل دلمه نگینی،یکم گوجه نگینی ریز خورد شده بریز
بعدشم بزارش داخل فر یا کیک پز یا ...
طلایی که شد ،درش بیار و با سس گوجه و آویشن میل کنید
نوش جاااااان
من# دفعه پیش اینجوری درست کردم عااااااالی شد.