2726
بنده خدا اونطور نیس فقط میخام ی چیز ساده و خوشمزه باشه  راستش من اینطور درس میکنم ببین خوبه؟&n ...

سلیقه ایه دیگه 

نمیدونم والا من اصلا مرغ با رب دوس ندارم اگه واس خودتون درس کردین و شوهرتو خودت دوس داشتین بپز براش 

بنده خدا اونطور نیس فقط میخام ی چیز ساده و خوشمزه باشه  راستش من اینطور درس میکنم ببین خوبه؟&n ...

واسه ساندویچ مرغ خوب نیست طعم اب پز میگیره باید مرغ با ادویه بپزه بدون پیاز داغ باید سیر و پیاز و درسته بندازی تو قابلمه بعد پیاز داغ بکنی و مرغ و یع سر تفت بدی 


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه ساندویچ مرغ خوب نیست طعم اب پز میگیره باید مرغ با ادویه بپزه بدون پیاز داغ باید سیر و پیاز و در ...

اون آب اول فقط بخاطر اينه کف و هورمون ها بره مادر شوهرم اینطور درست میکنه عالی میشه 

میتونی سینه مرغ رو فیله کنی بعد تو پیاز و زعفران و فلفل سیاه و یه قاشق سرکه سفید و شیر و نمک و فلفل دلمه خورد شده و ابلیمو تازه بخوابونی البته من یکم سس قرمز تند هم میزنم تو موادم بعد بزاری بمونه چند ساعت بعد برنی تو پودر سوخاری مارک هاتی کارا بگیر و سرخ کنی اینم عالیه طعمش

2728
اون آب اول فقط بخاطر اينه کف و هورمون ها بره مادر شوهرم اینطور درست میکنه عالی میشه 

من هیچوقت اینجوری درست نمیکنم همین دو تا دستور و درست میکنم که واقعا هم خوشمزه میشه 

خب عزیزم همین روش درست کردن مرغ رو میخام در ضمن من دوس دارم همینطور ک برا زرشک پلو مرغ رو میزارم بزا ...

واسه زرشک پلو میزاری حتما باید پلوش هم کنارش باشه 

اول مرغاتو یک بار تو آب بجوشون وقتی جوشید آب رو خالی کن یه پیاز کوچک ریز خورد و سرخ کن مرغاتو هم با نمک و زردچوبه مخلوط کن با دستت بهش بمال- بعد سرخ کن حین سرخ کردن زعفران بهش بزن درشو بزار واسه خودش آب بندازه و بپزه اگه خواستی آب داشته باشه آب بریز البته خیلی کم - رب گوجه نزن آخر سر آبشو جدا کن به آبش رب بزن بزار واسه خودش غلیظ بشه مرغات هم کمی سرخ و طلایی بشن

اگه حالت خورشتی میخایی به آبش رب بزن - البته رب رو سرخ کن - بادمجون سرخ شده بزار کنارش با غوره و آلوچه بزار غلیظ بشه آبش

اما اگه مرغ بدون برنج میخواهی بزاری سینه مرغ رو برشهای نازک و پهن بزن تو زعفرون بخابون تو آرد سوخاری بزن و سرخ کن

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم

این دستور رو حتما امتحان کنید طعمش بسیار عالیه و البته آسونم تهیه میشه ؛  مرغ رو با زرد چوبه و فلفل سیاه بذارید بپزه وقتی پخت دربیارید ریش ریش کنید بعد قارچارو با مقدار کمی روغن تفت بدید وقتی سرخ شدن مرغارو اضافه کنید بعد بهشون پودر آویشن بزنین و وقتی خوب تفت خوردن پنیر پیتزا بریزین روش آب که شد به داخل نون باگت انتقال بدید که از قبل با کاهو و خیارشور و گوجه پرشده  برای سس حتما از سس ساندویچ استفاده کنید مثل سس فرانسوی و هزار جزیره و اینا سس ساندویچ هم موجود هست واقعا عالی میشه نوش جانتون

🕌🏴🏴🏴  اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا اَباعَبدِالله  🏴🏴🏴🕌    🍁🍁🍁🍁  دختر آبانم  🍁🍁🍁🍁  😍😍😉

من مرغ راباادویه وپیازمیذارم اب پزبشه

سیب زمینی راهم اب پزمیتونی بکنی یاسرخ کن 

قارچ وپیازم سرخ کن بعدمرغ ابپزت راریش ریش کن اصافه کن به قارچ سیب زمینی هارامکعبی یامستطیلی خردکن یاازقبل سرخ کرده یاابپزبه موادت اصافه کن نمک وادویه بزن ورب من یک کوچولواب به سس اصافه میکنم ومیریزم روموادولی کم که حالت خورشتی نشه 

بنده خدا اونطور نیس فقط میخام ی چیز ساده و خوشمزه باشه  راستش من اینطور درس میکنم ببین خوبه؟&n ...

یک دستورمرغ یک نفراینجاگذاشت عالیه

مرغ رایکم سرخ میکنی بعدنمیخاهیم برشته بشه یکم سرخ که شدپیازرااصافه میکنم یکم باهم سرخ شدن فلفل دلمه اصافه میکنیم بعدیک هویج کوچیک رارنده کن بریزروی موادت ورب وادویه بزن واب بریزداخلش بذاری یک ساعت بپزه عالیه 

من ساندویچ مرغ اینطوری درست میکنم خیلی خوشمزه میشه

سینه مرغ رو باریک باریک برش میزنم پیاز سرخ میکنم سیب زمینی رو نگینی سرخ میکنم قارچ هم ورقه ورقه میکنم فلفل دلمه رنگی رو هم نگینی میکنم ب قارچم نصف لیمو تازه میزنم ی قاشق سس کچلپ نصف قاشق رب هم آماده میکنم و ادویه(زردچوبه نمک فلفل سیاه پودر پاپریکا پودر سیر دارچین زنجفیل)رو هم قاطی میکنم من از هرکدوم کم میذارم ک زیاد مزه ادویه نگیره 

سینه مرغ رو با ادویه و پیاز تفت بده 

بعد قارچ فلفل دلمه سیبزمینی نگینی سرخ شده و سس رب و... هرچی بالا گفتم اضافه کن در تابه رو بذار 20 دقیقه مرغ با بخار سبزیجات کامل نرم و پخته بشه شعله رو هم کم کن

بعد ک موادت آماده شد پنیر پیتزا بزن یکم دودقیه مخلوط کن رو شعله بعدم میتونی هم سرد هم گرم سرو کنی

با خیارشور گوجه جعفری  وپیاز

من اینطوری درست میکنم 

ارسال نظر شما
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز