ساندویج مرغ رو من این مدلی درس میکنم عالیه
سینه ی مرع رو از فیزر در میارم تا یخش کامل وا بشه اگه مرغت تازه باشه ک چ بهتر
بعد ابو میزارم بجوشه توش پیاز فراوون خلالی میریزم ابلیموی تازه نمک بعد ک جوش اومد مرعامو میزارپ دقیق یک ساعتو نیم بپزه بعدم در میارم ریش ریش میکنم بازم میندازم تو ابش اب کم بریز تا ابش کامل کشیده شه کامل ک ابش کشیده شد یکم روعن میریزم گازو کم میکنم تا اروم سرخ شه بعدم تو نونام میزارم پنیر پیتزا میریزم ذرت خیارشور گوجه کاهی میپیچمش تو ورقه ی المنیوم میزارم تو فر زیاد نباید بزاری مثلا یک ربع شاید یا ده دقیقه جوری ک ورقه ی المنیومت داغ شده باشه بعدم سرو میکنم عالیه نوش جان