1600
1541

درد و تورم سینه در دوران قاعدگی (PMS) ؟

ماستودینون مشکل شما را برطرف می کند.

کلیک کنید

منم اومدم یادبگیرم

من یک همسرم و یک مادر😍مادر یه دختر و پسر ناز😍خدایا شکرت بابت فرشته هایی که بهم دادی......جُدا از مادر بودنم،تو زندگی یه سری اهداف دارم،که باید تلاش کنم و به همه اونا برسم،و از خودم و گذشته م و آینده م راضی باشم💪
1546

مرغ رو بذار بپزه بعد ریش ریش کن. پیاز و فلفل دلمه ای و قارچ و سیب زمینی رو هم تفت بده و مرغتو اضافه کن و آویشن و نمک و پودر سیر و زنجبیل فلفل بزن. تفت بده. بعد رب گوجه اضافه کن

خداجون میدونی چقدر دلم میخاد مامان بشم. 

مرغ اب پز میکنم با پیازو فلفل دلمه.....بعد ریش میکنم..بعد با کره تفت میدم..کنارشم قارچ تفت میدم ..سیب زمینی سرخ شده..گوجه..خیارشور..باگت..سالاد کاهو

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
8

ساندویج مرغ رو من این مدلی درس میکنم عالیه 

سینه ی مرع رو از فیزر در میارم تا یخش کامل وا بشه اگه مرغت تازه باشه ک چ بهتر 

بعد ابو میزارم بجوشه توش پیاز فراوون خلالی میریزم ابلیموی تازه نمک بعد ک جوش اومد مرعامو میزارپ دقیق یک ساعتو نیم بپزه بعدم در میارم ریش ریش میکنم بازم میندازم تو ابش اب کم بریز تا ابش کامل کشیده شه کامل ک ابش کشیده شد یکم روعن میریزم گازو کم میکنم تا اروم سرخ شه بعدم تو نونام میزارم پنیر پیتزا میریزم ذرت خیارشور گوجه کاهی میپیچمش تو ورقه ی المنیوم میزارم تو فر زیاد نباید بزاری مثلا یک ربع شاید یا ده دقیقه جوری ک ورقه ی المنیومت داغ شده باشه بعدم سرو میکنم عالیه نوش جان

من سینه مرغ رو می زارم سه چهار ساعت طعم دار بشه، بعد مثل جوجه تیکه ش میکنم، تو تابه با دو قاشق روغن یا کره می زارم بپزه، موقع سرو هم اول خیلی کم لای نون باگت رو سس فرانسوی میزنم،با کاهو، خیارشور و چیپس خلالی هم میپیچم، پیاز خلال شده هم میشه لاش گذاشت و در نهایت با سس گوجه یا فرانسوی میل کنید

کوری چشم دشمنان هرگز، پایان نگیرد راه هم عهدی، تقدیم میگردد پرچم اسلام، از رهبری به حضرت مهدی (برای سلامتی امام زمان، تعجیل در فرج ایشان و آرامش رهبرم لطفا یک صلوات بفرستید، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم) خداوندا امنیت، همدلی، خوشبختی و آرامش را به تمام مردم دنیا و به خصوص کشورم ایران ارزانی فرما
1396

اول مرغت را خوش طعم کن بزار بپزه  با سیر و فلفل دلمه ای 

بعد سیب زمینی سرخ کن 

پیاز داغ درست کن مرغ ریش شده را بهش اضاف کن بعد هم قارچ سرخ شده و کنسرو ذرت بعد بهش ادویه هایی که دوست دارین را برن مثل اویشن و فلفل سیاه و قرمز و....ورب  در آخر هم سیب زمینی سرخ شده ها را اضاف کن اگه زودبریزی نرم میشه بعد هم کمی پنیر پیتزا بریز روش عالی میشه 

نمیدانم دخترانگیم کی برای دیگران تمام شد آن موقع که بزرگ شدم و خیلی از کارها ازم منع شد یا آن موقع که ازدواج کردم یا وقتی خودم صاحب دختر شدم نمیدانم واقعا نمیدانم فقط یک چیز را میدانم که وقتی پدرم سرم از ته دل بو میکند و میبوسد من هنوز دخترم خدا جونم بابام را همیشه برام حفظ کن.

من سینه مرغ چرخ میکنم با یه حبه سیر با زعفرون نمک فلفل مخلوط به صورت همبرگر در تابه سرخ میکنم زیز شعله کم بعد درش میگذارم کامل مغز پخت بشه بعد لای نون همبرگر با کاهو سس خردل خیارشور مخلفات 

همه چی درست میشه 

سینه ی مرغ رو مکعبی ریز خورد کن.با پیاز تفت بده.قارچ فراوون هم بزن بهش.یه عصاره ی مرغ هم بریز توشون.آخر هم پنیر خامه ای یا پنیری که یکم چرب باشه بهش بزن و بذار اب شه پنیر.عالیه.

کنارش هم خلال سیب زمینی بذار.

میشه یه صلوات مهمونم کنید🙏
1578
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

1599
1510
1550
1588
1479
1426
1593
1594
1506
1587
پربازدیدترین تاپیک های امروز
224
29
1462
داغ ترین های تاپیک های امروز