تا توی کمرم بود وقتی دعوامون میشد میکشید مدل پسرونه چیدم بازم میکشه موقع دعوا.میخوام ظهر که میادش بپ ...
کارت اشتباهه. مگه خودت آدم نیستی که بخاطر اون میخوای خودت رو زشت کنی؟فردا هم هزار جور عیب روت میزاره و بهت سرکوفت میزنه. هروقت موهات رو کشید تو هم موهای اونو بکش. محکم باش، با جذبه سرش داد بزن و بگو اگر بهت دست بزنه روزگارش رو سیاه میکنی. آنقدر سست نباش دختر
من شارژرو زده بودم به یه پریز که پایینه اومد دعوا راه انداخت چرا اینکارو کردی بچه ها پارش میکنن.داشتم دخترمو صبحونه میدادم بخاطر بچم سکوت کردم اومد گفت تو بهم بی محلی کردی کتکم زد
ازخدا نخواه که دنیا را بهت بده ، فقط بخواه کسی رو بهت بده که تو را به دنیا نده😍😍😍
مطمئن باش زشت میشی و دیگه حتی روت نمیشه بری بیرون از خونه. جیغ و داد نکن. با جذبه و اخم . کاملا جدی بگو دیگه خسته شدم، حتی اگر دستت بهم بخوره بلایی سرت میارم که اونسرش ناپیدا باشه. وقتی جیغ و داد کنی اون میگه تو همه دعواها جیغ و داد هست و اهمیتی نمیده. اگر بازم بهت اهمیت نداد همون موقع لباس بپوش بگو میخوام برم کلانتری مأمور بیارم ببینم بازم از این غلطا میکنی یا نه. سعی کن بترسونیش