2726
عنوان

کسی هس الان جوابمو بده؟😩چرا خوشمزه نشده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 76 پست

مامان من اینطوری میپزه مزه بازاریارو میده 

اول پیاز و ادویه و رب بعدش یدونه سیب زمینی نگینی خورد میکنه بعدشم تا دو سه ساعت با شعله زیاد میپزدش وقتی جا افتاد و غلیظ شد کم میکنه شعلشو 

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش

نمکش رو کم وزیاد کن تا طمع بگیره  خوشمزه میشه 

شاید هنوز خوب جا نیافتاده 

یه مقدار قارچ سرخ کن بریز توش 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

1 نمک بریز.

2 در قابلمه رو باز بذار آبش کشیده بشه قوام پیدا کنه.

3 فلفل یادت نره

4 کمی سس کچاب اضافه کن

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
2728
ی دونه عصاره ی مرغ حل کن توش عالی میشه

گوشت و مرغ فرقی نمیکنیه؟من کلی دارم نمیدونم تو چی بریزم😅

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش

ابلیمو رواخر بهش بزنید،نمکم همینطور،من پیازوسیب زمینی ولوبیاروباهم میریزم ،پیاز و سیب زمینیشو نگینی میکنم ،صبح میزارم برای شب ،ک لعاب بده ،موقع خوردنم باروغن زیتون فلفل ونمک بریزید بخورید عالی میشه

لوبیاچیتی بزار شب خیس بخوره 

لوبیاهارو بپز تو آب لوبیا یه کم فلفل سیاه بریز که قشنگ پخته بشه 

وقتی پخت وکمی اب داشت 

جدا پیازداغ کن ادویه بزن به پیاز داغ بعد رب بزن به همون پیاز داغ بزار قشنگ سرخ بشه با شعله کم بعد بریز توی لوبیا نمک هم بزن بزاز چندتا قل بخوره

معرکه میشه 

اب لیمو کم بریز اونم وقتی گذاشتی رو سفره بریز نه در حاال پخت 


حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن 
گوشت و مرغ فرقی نمیکنیه؟من کلی دارم نمیدونم تو چی بریزم😅

من مرغ بیشتر دوس دارم مرغ برای سوپ و اشای روشن مث سوپ سفید و قرمز مرغ خوبه یا اش دوغ مرغ خوبه ولی اشای تیره گوشت خوبه درکل همیشه مرغ بگیر مرغ عالیه

پیازداغ کن بعد رب و داخلش تفت بده کم رب بزن چون زدی داخلش ، فلفل سیاه و آویشنم بزن بهش بریز داخل خوراکت بزار بیست دقیقه بجوشه آبش باید کم باشه و لعاب دار نمکشو اندازه کن و با آبلیمو گلپر بخورید.

خدایا دوست دارم
اش رشته ميشه؟  رب داره فك كنم

اره میشه خوشمزه هم میشه من همیشه تو اش رشته یکمم رب میزنم خوش رنگش میکنه بعدشم سبزی و نعنا خشک هم داره دیکه قالب میشن به رب

خدایا انی و کمتر از انی منو به خودم وامگذار🌹🌹
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730