من تازگیا انقباضات جست و گریخته احساس میکنم،یعنی دیشب خیلی تحمل کردم و از صبح تا شب درد داشتم ولی حالا امروز ک پاشدم فعلا ک خبری نیست و خوبم. خیلی مسخره است این اخریه ادم نمیدونه چشه
خدایا بابت هدیه ای که دادی شکرت،خودت مواظب هرسه تامون باش
😢خدا منو ببخشه، ولی من دوقلو نمیخوام، میترسم نتونم از عهده بزرگ کردنشون بربیام، سخته دو تا با هم
خدایا حافظ عزیزانم باش🌹...تعجب میکنم بعضیا کاسه داغتر از آش میشن تو تاپیکا...وقتی روی صحبتم با یک نفره، همون شخص زبون داره میتونه جوابمو بده...وکیل وصی نمیخواد😠درخواست دوستی قبول نمیکنم دوستان...
کوردی؟نه بابا نگران نباش اصلا راحت میشی دیگه یه دختر یه پسر😍😍😍😍انشالله هرچی که هستن سالم بیان فعلا استرس اینو به خودت نده خدای نکرده اتفاقی بیفته همش عذاب وجدان میگیری میگی ناشکری کردم فقط دعا کن بگو خدایا سالم به و صالح به دستم برسون و تحمل سختیهاشم بهم بده
و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍
کوردی؟نه بابا نگران نباش اصلا راحت میشی دیگه یه دختر یه پسر😍😍😍😍انشالله هرچی که هستن سالم بیان فع ...
دست خودم نیست، هی به خودم میگم، ناشکری نکنم، همسرم میگه فقط بگو سالم باشه، ولی وقتی یادم میفته، اشکم در میاد...
خدایا حافظ عزیزانم باش🌹...تعجب میکنم بعضیا کاسه داغتر از آش میشن تو تاپیکا...وقتی روی صحبتم با یک نفره، همون شخص زبون داره میتونه جوابمو بده...وکیل وصی نمیخواد😠درخواست دوستی قبول نمیکنم دوستان...