پنجاه گرم کره رو تو یه لیوان اب رو گاز ذوب می کنی همین که ابش یه ذره جوش اومد ،بعد یه لیوان ارد و وانیل میزنی توش و خوب هم میزنی رو گاز میزاری چن دیقه بمونه هی هم هم بزن که نسوزه
بعد از رو گاز ورش میداری سه قاشق شربتشو میریزی تو خمیر(الان شربتشم میگم،ازقبل شربتو اماده کن)
خمیر و میذاری قشنگ خنک بشه
حالا شربت
دو لیوان شکر و یه لیوان اب رو قاتی کن بزار رو اجاق که قشنگ شکر اب بشه،بعد زعفرون و هل و بزن توش بذار شربت یکم غلیظ شه زیاد نه ها فقط یه کم،بعد که به اندازه غلیظ شد از رو اجاق وردار یکم گلاب و ابلیمو هم بزن توش،بذار خنک بشه
خمیر که خنک شد دوتا تخم مرغ بزن توش و خوب با دست میکسش کن
حالا موادت و بریز تو قیف،حواست باشه روغن وقتی زیاد داغ نشده باید مواد و بزنی توش،قیف و فشار بده و با یه قیچی که روغنیش کردی بامیه رو ببر
همین