هديه١١١١ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 309 عنوان علت نام و له شدن ترشی مشهدی 19931 بازدید | 13 پست علتش چیه خانوما ترشی گل کلم و هویج و کرفس که با آب گوجه مخلوط میشه 1398/07/30 | 13:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 71086 نفهمیدم منظورت چیه ولی لطفا من رو لایک کن اطلاعاتم بره بالا الان نمیرسم
استارتر64 عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 2948 موادتو پختی ؟ تو مواد ترشی فقط بادمجان و کرفس(اختیاری)باید پخته بشن
mami0amir عضویت: 1397/01/06 تعداد پست: 9971 اگه درست کردی خراب شده یا زیادی نرم شده 3تا دلیل داره.سرکه زیاد زدیاب گوجش غلیظ بودهتو افتاب و جای گرم گذاشتی
هديه١١١١ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 309 اگه درست کردی خراب شده یا زیادی نرم شده 3تا دلیل داره. سرکه زیاد زدی اب گوجش غلیظ بوده تو افتاب و ... کو بپرسم خودم درست نکردم مادرشوهرم درست کرده برعکس هرسال عالی میشد
mami0amir عضویت: 1397/01/06 تعداد پست: 9971 کو بپرسم خودم درست نکردم مادرشوهرم درست کرده برعکس هرسال عالی میشد بعدشم مواد بگو درشت تر بزنه چون هم گوجه اسیدیه.هم سرکه داره باعث میشه زود نرم بشه.مواد درشت تر بزنه بیشتر میمونه
yasnabe عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 1 اگه درست کردی خراب شده یا زیادی نرم شده 3تا دلیل داره. سرکه زیاد زدی اب گوجش غلیظ بوده تو افتاب و ... سلام منم امروز ترشی درست کردم سر میره، یعنی به خاطر آب گوجه غلیظش هست؟