2777
2789

سلام تازه واردم.😍.دوستان هنری جدید و پردرامد که میتونید حتی در منزل کسب درامد کنید اونم با ساخت مژه ی مصنوعی.همش میگن مصرف استفاده ی خانومای ایرانی در لوازم ارایش زیاده پس حداقل پول این مواد تو جیب خودمون بره نه خانومای خارجی مثل ساخت مژه مصنوعی که وارد میکنند و پولامون میره کشورای دیگه.امیدوارم اینجا همو همراهی کنیم تا درامد در منزل داشته باشیم.از نی نی سایت خواهش میکنم همراهیمون کنند تا بلکه اگر خانومی به کار در منزل احتیاج داره کمکی بهش بشه اینم پیجمه تو اینستا

https://www.instagram.com/p/B35IdxgBHB-/?igshid=1m6y8w9np7n8o

ساخت مژه یاد میدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=109262563]هم تاپیکت هم پیج اینستات تابلو مشکوک میزنه!!! ن توضیحی ن چیزی.فقط ی عکس همین!!!!!!!!! واقعا خیل ...[/QUOTEچی باعش] 

عزیزم چی باعث شده اینطوری قضاوتم کنی؟من هم ایدی دادم هم اونایی که اومدن دایرکت شماره موبایل تا زنگ بزنن اگرم خواستن تصویری نمونه کار نشون میدم.واگذارت کردم به خدام

ساخت مژه یاد میدم
توشهرشما سوال پرسیدن سادگیه؟؟؟

گلم اگر خواستی بیا دایرکت یا تلگرام نمونه کار نشونت میدم‌.چون یه کار جدیده بعضیا باور نمیکنن.اما بزن تو اینستا مژه# ببین با چه قیمتایی دارند میفروشن و درامد دارند.

ساخت مژه یاد میدم
حالا کسی بخواد کارکنه شماتضمین خرید میدی یا بایدخودش بگرده دنبال مشتری

عزیزم مشتری های شما شامل میکاپ کار ها،مغازه های لوازم ارایشی، وخیلی از خانوما که دوست دارند تو خیلی از مناسبت هاشون مژه بذارند اما هزینه ی اکستنشن مژه رو ندارند میشه.الان اکثر دختر دانشجوها مژه مصنوعی میذارند

ساخت مژه یاد میدم
[QUOTE=109262563]هم تاپیکت هم پیج اینستات تابلو مشکوک میزنه!!! ن توضیحی ن چیزی.فقط ی عکس همین!!!!!!! ...

چ ربطی داره الان...

وقتی اینجا تاپیک میزنی و ازت سوال دارن موظفی جواب بدی 

ن اینکه منتقل کنی ب شماره تماست و دایرکت و تلگر ام

دخترنازم ۱۸ آذر میای بغلم😍