حتی دکتر شربت خواب داد گفت شب اول ختنه بده ک بخوابه اصلا نخوابید 😁
دوستان متاسفانه باید با حقیقت رو به رو بشیم 😩 خدا سر قضیه ی سیب خیلی ناراحت شد و ما رو به زمین تبعید کرد 😣 تور مسافرتی نیومدیم که بهمون خوش بگذره 🙄 تبعید شدیم بابا تبعید 😐
بعصی بچه ها کلا با شربت خوابالو نمیشن مثل بچه های من..
البته من فقط با تجویز دکتر میدم ولی اصلا و ابدا روشون تاثیر برای خواب نداره
مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
دوستان متاسفانه باید با حقیقت رو به رو بشیم 😩 خدا سر قضیه ی سیب خیلی ناراحت شد و ما رو به زمین تبعید کرد 😣 تور مسافرتی نیومدیم که بهمون خوش بگذره 🙄 تبعید شدیم بابا تبعید 😐
دختر عزیزم ؛ تو بهترین هدیه ای هستی که خداوند مهربون بمن و باباجونت ارزونی داشته.قول میدیم امانتدارهای خوبی باشیم.تو فقط آروم باشو به روزایی که تو بغل ما آرومخواهی گرفت فکر کن😘😘
واییییییی نکن این کادو دیفن پر ضرر ترین دارو واسه بچه ست اونم نوزاد یا خداااا میدونی رو شنوایی بچه چقد اثر میزاره والا دختره من ۶ سالش هستش جرات دادن بهش رو ندارم
بچه رو بسپار به مامانت یا خواهرت دو ساعت بخواب ولی هرگز به بچه به اونکوچیکی دیفن نده که اگه رفتو برنگشت مقصر خودتی نه هیچکس دیگه
فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر عزیزم ؛ تو بهترین هدیه ای هستی که خداوند مهربون بمن و باباجونت ارزونی داشته.قول میدیم امانتدارهای خوبی باشیم.تو فقط آروم باشو به روزایی که تو بغل ما آرومخواهی گرفت فکر کن😘😘
بجاش استامینفن بده لااقل! عوارض کمتری نسبت به دیفن هیدرامین داره.
شربت های خواب اور مخصوص نوزاد هم وجود داره مثلا babysed
عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛