ماهیتو نمک و فلفل و زردچوبه ابلیمو بزن.بزار یکم بمونه یه یکی دوساعتی.....سیز رو پیاز و سرخ کن.سبزی قلیههم سرخ کن خوب .با سیر وپیازات و نمک و فلفل و ادویه و یکم تمر اب شده یا یکم رب انار مخلوط کن .فر بزار گرم شه .کف پیرکس رو یکم چرب کن .ماهیتو بزار تو پیرکست .از اون سبزیه یه لایه نازک بکش زوی ماهیت.صخیم نباشه چون سبزی میسوزه .ماهی خام میمونه...من خودم دور پیرکس هم گوجه حلقه ای .فلفل دلمه ای حلقه.هویج حلقه.پیاز حلقه میریزم .موقع پخت بوی فوق العاده میپیچه.زمان فر بیشتر از زمان کبابیه.من فرم خرابه ممکنه یک ساعت و نیم تا دو ساعت طول میکشه .خودت باید زمان رو تست کنی .من اگه سبزی قلیه اصافه اومد با برنج قاطیش میکنم و دم میدم .عالی میشه .کل فامیل شوهرم میگن اومدیم خونتون فقط ماهی😆😆😆
چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)