یعنی میتونم باردار بشم یروز😩 داشتم دارو میخوردم قرار بود فرداش امپول بزنم برم سونوگرافی که دکتر گفت نباید باردار بشی خیلی ناامید شدم
مشاور بیمه هستم،هر سوالی راجب بیمه باشه در خدمتم😄😍😍😉💕دوستانی که داستان میخونن این ایدی اینستا گرام منه.داستان های واقعی رو می نویسم.اگه تمایل داشتین داستان زندگی شما رو هم مینویسم.😍😘ta_ha4394
کم کاری تیروئید رو هورمون ها اثر میزاره شاید از اون باشه مثلا تاخیر درپریودی
پریودم دقیق دقیق فقط یکم حجم خونریزی کمتر نسبت به قبل.بنطرت سرطان سینه نگرفتم؟
مشاور بیمه هستم،هر سوالی راجب بیمه باشه در خدمتم😄😍😍😉💕دوستانی که داستان میخونن این ایدی اینستا گرام منه.داستان های واقعی رو می نویسم.اگه تمایل داشتین داستان زندگی شما رو هم مینویسم.😍😘ta_ha4394
خخخخخخ خسته نباشید دختر خوب یک ساعته داره میگم برات اخر میگی اون کاربر بود دمت گرم
آخه من الان تازه گفتم مادرم داره . اون موقع چیزی نگفته بودم اون کاربر بود گفت مادرم داره. در کل بدجور گرفتار شدم راه نجاتی هم ندادم در ظاهر بیمادگری ساده ایه اما بسیار بده تمام بدن رو تحت تاثیر قرار میده
وای نه دختر تلقین نکن درد سینه تو خانم ها شایع هست من خودم در سیکلم یه روزهایی درد سینه رو تجربه م ...
ممنون از راهنمایت مهربون😍😘😘😘🌹🌹