تیکر تولده خودمه امیدوارم یه روز تیکر تولد نی نی عزیزمو اینحا بزنم.الهیقربونش بشه مامانش کخیلی دلشمیخوادیهکاکل زری خدا بهشبده.خدایا کوچیکتم یه سالم و نمکیشو بمنمبده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
تیکر تولده خودمه امیدوارم یه روز تیکر تولد نی نی عزیزمو اینحا بزنم.الهیقربونش بشه مامانش کخیلی دلشمیخوادیهکاکل زری خدا بهشبده.خدایا کوچیکتم یه سالم و نمکیشو بمنمبده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
باشه ممنون این چن روز هیچی غذا نخوره فقط شیر طبق سنش با آب چه میوه ای میتونم داروشو قاطی کنم ...
اب هویج نمیشه یه عرقی امهست نوشته بودن مادر بخوره شیر بده ب بچه تبو پایین میاره الانیادمنیست.با ابلیمو سیرین؟
ابمیوه صنعتی ندی بهشا
فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
آب اثردارو رو کم نمیکنه؟ بعد باآب چه میوه هایی تو این سن میتونم بش بدم.8ماهشه
اب سیب و هویجو لیمو فککنمبهتره ولی پرتغال هنوز زوده براش
فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40