عزیزم ببین تو آشپزی چی وقتت روبیشتر میگیره اونا رو برنامه ریزی کن.
مثلا من پیاز خورد کردن وسرخ کردن خیلی وقتم رو میگرفت. کلی خورد میکنم میزارم تو یخچال تا یه ماه یا فریز. نه مزش تغییر میکنه نه خاصیتش. سیر رنده شده تو فریز داشته باش. قارچ خورد شده کنسرو کن با آبلیمو و سزکه. و خیلی کلک های دیگه که سرعت آشپزیت رو بالا میبره. مثلا من هر دو سه ماه به اندازه پنج شش وعده سبزی قورمه میگیرم سرخ میکنم فریز میکنم . با اینکه شاغلم وقت کمتری دارم دیگه اونجوری وقتم صرف آشپزی نمیشه که اذیت بشم