ایشالله بریم ستایش رو بفرستیم خونه ی بخت و عاقبت بخیر بشه😂
برای افزایش عشق در زندگی، هیچ وقت دیر نیست، فقط باید روشِ جدید را بیاموزید( کتابِ مردان مریخی👨 زنانِ ونوسی👸) با مطالعه ی این کتاب برای داشتن زندگی باعشق تلاش کنیم😍😍
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت
عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو عِجقم🙊آخایی کراش🙊عجیجم پِری آقایی آز سز اپی😳خخخخ😤ازد😞تودلی😩پسمل😏دخمل😕ریپ😯 رل😭😭😭😭😭 😩کاربریم رو بعلت گفتن حرفهای چیزدار ترکوندن😞 🌹خدایا صدای افکار آدمها را خاموش کن تا صدای تورا بشنوند؛آنقدر غرق در قضاوتند😞 💃زندگی پیشنهادیه که یبار بیشتر بهت داده نمیشه پس درست ازش استفاده کن😍😍
برای افزایش عشق در زندگی، هیچ وقت دیر نیست، فقط باید روشِ جدید را بیاموزید( کتابِ مردان مریخی👨 زنانِ ونوسی👸) با مطالعه ی این کتاب برای داشتن زندگی باعشق تلاش کنیم😍😍
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت