2733
2734
ب نرم خوده علاقه خودش یکی از عملای خوشمزه شدن غذاس.. من دفعه ادل ک خاتواده شوهرمو دعوت کردم جاریمو ...

والا منم با عشق درست میکنم و کلی وقت میزارم نميدونم چرا خوب نمیسه

بچه ها باورتون میشه!!!

دیروز جاریمو بعد مدت ها دیدم انقدر لاغر شده بود از خواهر شوهرم پرسیدم چطور انقدر لاغر شده، بهم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم گرفته، من که از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم لینکشو میزارم شمام شروع کنید تا الان که راضی بودم.

عزیزم مثلا تو آبگوشت از زیره سیاه استفاده کن و لوبیا سفید تا خوش طعم بشه و لعاب دار. تو دیزی گوجه و پیاز و سیب زمینی رو سالم بنداز مقدار گوشت و نخودت برابر باشه تا یه دیزی خوبی داشته باشی. تو قرمه سبزی یه قاشق رب انار بزن خیلی پیاز نزن شیرین میشه باید خوش نمک باشه تا ترشی لیمو امانی خودشو خوب نشون بده در کنار لیمو امانی ۲۰ دقیقه آخر توش آبغوره هم بریز و از لوبیا چیتی استفاده کن.‌تو قیمه چه با مرغ چه با گوشت همیشه قلم بنداز. تو خورشت مرغ کمی جعفری و یا گشنیز سالم بنداز حسابی رو طعم و عطرش تاثیر داره و بعد موقع کشیدن غذا برشون دار. تو لوبیا پلو و عدس پلو از چوب دارچین استفاده کن موقعی که خواستی دم کنی حسابی خوش عطر و طعم میشن.داخل ماکارانی قارچ بریز و فلفل دلمه و پودر آویشن محشره. تو کیک هات کنجد و گردو بریز. ماست سردیه همیشه روش نعنا خشک و فلفل سیاه بریز و بخور. مرغ رو با پیاز و آبلیمو و نمک و فلفل و زعفران طعم دار کن یه شب بزار یخچال بعد سرخ کن. ماهی رو تو پیاز و سیر له شده گشنیز و زعفران و نمک و فلفل و آبلیمو بخوابون.  برنج سفید رو همیشه با زیره دم کن. تو خورشت مرغ هم زیره بزن که بو نده و پودر تخم گشنیز بزن. ربشم کمی بیشتر تا کمی ترش و غلیظ بشه توش هویچ و فلفل دلمه بزن

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢
عزیزم مثلا تو آبگوشت از زیره سیاه استفاده کن و لوبیا سفید تا خوش طعم بشه و لعاب دار. تو دیزی گوجه و ...

ممنون عزیزم اما مثلا من ی غذا رو همون طور میزارم ک مادر شوهرم میزاره اما برا اون عالی میشه نميدونم چرا

2731
ممنون عزیزم اما مثلا من ی غذا رو همون طور میزارم ک مادر شوهرم میزاره اما برا اون عالی میشه نميدونم چ ...

ن تقلید نکن عزیزم رازهای خودتو تو آشپزی داشته باش و به کسی نگو. امیدوارم تونسته باشم خوب کمکت کنم 

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢

مرغ.....ببین مرغت کامل یخش باز شده باشه از فریزر ...مثلا برای چهار نفر میگم ...پنج شش تا گوجه را رنده کن بزار بپزه با زردچوبه .فلفل سیاه.نمک زعفرون آب کرده کم ی کم پودرسیر ی کم ادویه و ربت که دوقاشق باشه وتو روغن تفت بده رب تنهاتو بعد موادتو با گوجه قاطی کن بزار خوب بپزه ....پیازسرخ کن طلایی نشده مرغت را بچین تو ظرف و سرخ کن تو روغنشم زردچوبه بریز زیر و روش را که سرخ کردی پیاز داغتو که طلایی شده از زیر مرغت  بردار بچین رو مرغت و مواد گوجه و ربت را که حالا آبش کار رفته را با ملاقه بردار آروم بریز رو هر تیکه مرغت مرغت را کاملا پوش بده فلفل دلمه ای هم بچین روش ی استکانم آب بریز همین چون خودش آب باز میکنه..چوب دارچینم دوتا بنداز کنار قابلمت زیرشو کم کم کن بزار آروم به حال خودش بپزه و روغن مجلسی بندازه آخرسرم ی کم زعفرون بپاچ روش....نوش جون

کیکم بهت میگم بپا چاق نشی  ...از این لیوان ساده دسته دارها هستا 1.5لیوان آرد قنادی ...1الیوان شکر ..4 تا تخم مرغ.. نصف قاشق چایخوری وانیل ...ی قاشق چایخوری پکینگ پودر (((حتما))) اچهارم همون لیوانه روغن 3چهارم همون لیوان آب یا شییر ..//.شیر بهتره// غالب تو کیک پختن خیلی مهمه غالبی بخر برا 4تخم مرغ...قبل اینکه کیک درست کنی فرت را روشن بزار بین 150تا180بستگی به فرت داره ..این نکته خیلی مهم بودا اول فر ...ی کاغذ روغنی ام بنداز کف غالبت زیرش زیرورو همون کاغذو با روغن چرب کن ..با اینکه خودش روغنیه ولی چرب کن پهن کن کف غالبت آماده ....خلاصه ...4 تا تخم مرغت را بشکن وانیلم بزن شکرم بریز 10دقیقه با هم زن بزن تا کرمی بشه آردقنادیتو با پکینگ پودر حتمممما الک کن آروم آروم تو سه مرحله بریز تو تخم مرغ هات به یک سمت هم بزن سمتتو برعکس نکن شیر و روغنم بریز هم بزن اگه دوست داری کاکاییوو ام بشه نصفشو بردار کاکایو الک کن نصفشو با دوقاشق کاکایو مخلوط کن بعد بریز تو غالبت و چندبار بکوبش زمین تا یدست شه و هواش خارج شه بعدم تقریبا 45دقیقه بزار بپزه در فر را هم باز نکن 20دقیقه اول 

2738
با اینکه خیلی وقت میزارم اما زیاد خوشمزه نمیشه

ادویه تو اشپزی به نظر من مهمه 

بهد هم قلقل غذا هست تو نت سرچ کن دستورات مختلف میاد بعد قلق هاش نوشته انها رو اجرا کن 

کلا اشپزی ایرانی تمرین صبر و حوصله هست 

خوش بحالت من خیلی دوس دارم کیکهای خوشمزه درست کنم

این دستورو مو ب مو اجرا کن عالی میشه

برا پیمونه ۲۰۰ گرمی برنج
۲ و نیم ارد با ی قاشق مربا خوری بکینگ پودر س بار الک
س تا تخم مرغ زرده و سفیده جدا
سفیده ها با نمک  میوه نوک قاشق مربا خوری  ایقد بزن تا کف بزنه
زرده ها رو با ۱ و نیم شکر و نوک قاشق وانیل هم بزن تا کرم رنگ بشه
نصف پیمانه روغن ب زرده اضافه کرده خوب هم میزنیم
یک پیمونه شیر  ب زرده اضاف کرد و هم میزنیم
همزنو کنار بزار
با قاشق چوبی اردو کم کم ب زرده اضافه میکنی
در اخر سفیده رو اضاف کرده و خیلی اروم هم میزنی و تموم


۵۰۰ گرم ارد
شکر ۳۰۰ گرم
روغن ۱۰۰
شیر ۲۰۰
بکینگ قاشق مربا خوری
وانیل نوک قاشق
نمک ی ذره


خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730