کره رو میذاری رو حرارت کم اب میشه....ارد و میریزی...هی هم میزنی..تا رنگ ارد برگرده و سرخ شه و قهوه ای کمرنگ بشه تند تند هم بزن نسوزه....بعد اب و میریزی.شکر و زعفرون دم کرده اضافه میکنی...میذاری غلیظ شه...
خدایا کمتر خلق میکردی ولی با کیفیت تروقتی جواب ریپلیتو نمیدم...یعنی به تو چه اخه فضول بی فهم...قاشق نشستگان بسیارند
* ادویه های مخصوص کاچی : دارچین، زیره، فلفل سیاه، رازیانه، پودر زنجبیل، زردچوبه خیلی کم، پودر هل، پودر تخم گشنیز که میزان آن بستگی به ذائقه خودتان است من تقریبا از هر کدام یک چهارم قاشق چایخوری ریختم ولی دارچین را کمی بیشتر ریختم.
تو دستورش کمی فلفل سیاهم هست اصلا تو مزش حس نمیشه چون خیلی کمه. زردچوبه هم هست و زنجبیل، هل، دارچین، زیره سیاه و زعفرون من شکر میریزم ولی میگن اصلش با نباته
آردو تفت بده خامیش بره بعد توش کره بنداز بزار رنگ آردت تغییر کنه.بعدش شربت درست کن بریز توش هم بزن زعفران و گلاب و هل و ی کمم یراق کاچی که ادویه اصلیشه عالی میشه.