آرد یک پیمانه
شکر ۳چهارم پیمانه
روغن به مقدار لازم
آب یک پیمانه
گلاب نصف پیمانه
زعفران دم کرده دو قاشق غذا خوری
طرز تهیه: اول باید شربتش رو آماده کنی، شکر رو میریزی توی آب و میذاری رو گاز، شعله رو کم میکنی و آروم آروم هم میزنی تا شکر حل بشه بعد شعله رو زیاد میکنی تا جوش بیاد وقتی جوش اومد زعفرون و گلاب رو اضافه میکنی و فوری از رو شعله برمیداری تا عطر گلاب نره، اینو میذاری کنار
حالا تو یه ظرف دیگه مثل ماهیتابه آرد رو میریزی، میذاری رو گاز و روغن رو بهش اضافه میکنی، تا اندازه ای روغن میریزی تا رقیق بشه، همینجور آرد و روغن رو هم میزنی تا کمی رنگش عوض بشه و بوی خامی نده، فقط حواست باشه نسوزه، حالا شعله رو یه کمی کم میکنی و شربت رو آروم آروم بهش اضافه میکنی و هم میزنی تا شربت به خورد حلوا بره، وقتی دیدی دیگه آب نداره و نرم و لطیف شده گازو خاموش میکنی بعد میکشی تو یه ظرف و تزئینش میکنی