ماست ترش و غلیظ و با پودر زعفران و چند تا زرده تخم مرغ و نمک و فلفل سیاه مخلوط کن 4 ساعت بذار یخچال که پودر زعفران رنگ باز کنه
سینه مرغ رو مربعی کوچیک ریز کن
پیاز خورد شده تفت بده بعد مرغاتو بریز با ادویه و نمک و شعله کم درشو بذار خودش آب بندازه و آبش خشک بشه و سرخ بشه فقط هر از گاهی هم بزن همه طرفشون خوب سرخ بشه
بعد بهش زرشک و کشمش پلویی و زعفران اضافه کن یه تفتی بده و خاموش کن
برنج آبکش شده ات رو با مواد ماستیت قاطی کن نصفش رو بریز کف دیگ نچسبت خوب فشار بده بعد مرغاتو بریز و پخش کن رو سطح برنجا بعد بقیه برنجات رو بریز و خوب پخش و فشرده کن بذار 1 و نیم تا 2 ساعت با شعله خیلی کم دم بکشه
کف دیگ برنجات قبل ریختن برنجا روغن بریزی
روی برنج ها هم میتونی بریزی