2737
2734

من اول پیازو نیمه سرخ میکنم با فلفل دلمه ای بعد مرغارو باهاش سرخ میکنم و رب میزنم یکم که سرخ شد یکم توش آب میریزم اخرای پختش بهش ابغوره میزنم بادمجون سرخ میکنم در کنارش همچنین سیل زمینیو زرشک 

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2728

پیازو نگینی خرد میکنم سرخ میکنم مرغ هارم میریزم توش سرخ میکنم هویج و فلفل دلمه میریزم نمک زردچوبه پودر سیر پودر زنجفیل و صد البته رازیانه میریزم محشر میشه ربم میریزم اخر سر اب جوش میریزم اونم کم ن زیاد . 

خدا با من است 
یه دستور ساده و درعین حال هوس انگیز بدید. 

هزار مدل میشه پختش

اگه دوس داری اکبر جوجش کن اگه نه

مرغ رو توی تابه بدون پیاز با ادویه تفت بده.همون اول همراه ادویه زعفرون هم بریز با نمک

بذار یکم بپزه.تقریبا نیم ساعت بعد ابلیمو و رب رو باهم قاطی کن بده روش

درشو بذار بپزه.

زیرشو کم کن که ابش گرفته بشه نباید اب داشته باشه ولی باید یه حالت خیسی هم داشته باشه

این مدلو از نی نی سایت یاد گرفتم خیییییییلی خوشمزه هست 

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سه ساله آنلاین نشدم تازه برگشتم😂

من خودم اینجودی درست میکنم اول مرغو میمزم با هویج و پیاز و زردچوبه و نمک وپودر رازیانه و رب گوجه و کمی دارچین و کمی پود سیر و زعفران و آب خیلی کم وقتی نیم پز شد سرخش میکنم بعد حالا که فصل نارنگی و ایناعه اگه داری آبشو بگیر بزار تو اون بپزه دوباره خیلی خوشمزه میشه اگه نداری که دوباره تو همون سس خودش بزار بپزه

2738
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز