2777
2789
عنوان

+18 بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1598 بازدید | 64 پست

از نظر فرهنگ‌آپارتمان نشینی داره برای شما مزاحمت ایجاد میکنه.  داخل خونه چی کار میکنه به شما ارتباطی نداره ولی چون صداش باعث آزارت میشه میتونی ازش شکایت کنی . مطمئن باش رسیدگی میکنن. حتی بابت رفت و آمدای مشکوک هم میتونید استشهاد جمع کنید از کل ساختمون. هیچ کس دوست نداره همچین کسی همسایه اش باشه

وای من اگه بودم نمی تونستم تحمل کنم.استارتر راست میگه.فک کنین طبقهوبالای خونه خودتون همچین زنی باشه.امنیت این خانم هم زیر سوال میره.هر شب یه مرد غریبه هوسران وارد ساختمان بشه.عزیزم بهش نگو.فقط یه تماس بگیر پلیس و سوال کن.یه شبم که یکی آورده و مشغلن بگو بیان جمعش کنن.وقتی صاحبخونست پس وضع مالیش خراب نیست.غیبتم نیست چون ما نمیشناسیمش.همچین کسی و هم هیچ کدوم این خانما که شعار میدن تحمل نمیکنن.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ینی زن میتونه مثلا هرشب با یه نفر صیغه بشه؟

اگه مشمول عده نباشه بله. مثلا نازا باشه یا لوله بندی کرده باشه

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️

عزیزم هروقت توروتو گور اون خانوم گذاشتن بیا اینجوری شکایت کن . زندگی شخصی هرکسی به خودش مربوطه اونم ی انسانه حق داره هرجا میخاد زندگی کنه . همه مسائل اخلاقی و اجتمایی و خیانتم سر این خانوم تلافی نکن ادم مردا خودشون آشغالن بخان تیک بزنن مهم نیست تو ساختمون باشه یا تو خیابون کارخودشونو میکنن

مگه ایشون صاحبخونه نیستن؟!

اگه ناراحتی بلندشید جای دیگه برید

آیا مطمئنی صداها مال این خونه است؟ممکنه مال یه خونه دیگه باشه

پلیس برای این چیزا کاری از پیش نمیبره مطمئن باش

بعد هم که شکابت کنی تهش جوری میشه که باید از اینجا برید.چون اون صاحبخونه است.پس اگه اذیتت میکنه همین الان برو

خیانت شوهرها هم فقط از سست عنصری خودشونه

مرد و رن متعهد خیانت نمیکنن هیچوقت

بنده کاربر قدیمی نیستم.دیگه حداکثرش یه سال ، خواننده خاموش هم حساب کنیم یه سال و نیم🤣لاکچری نیستم.به ارواح جدم نیستی درحدم هم نمیتونم بگم ، نمیتونم از اون بندگان خدابیامرز مایه بذارم ، ریپلای بکن ریپلای میکنم ولی مودبانه ، لطفا انتقام گرسنگی و اعصاب خراب و شوهر بد و گریه بچتون رو از بنده نگیرید ، تفاوت فرهنگ و عقیده و ...داریم مودبانه بحث کن بنده از اینور گوشی نمیتونم به شما صدمه بزنم تو هم هرقد جیغ بزنی صداش به من نمیرسه حداکثر مرورگرم میبندم میرم سر یکار دیگه پس خواهشا به اعصاب خودت رحم کن و مسلط باش....باشد که زین پس دوستان خوبی برای هم باشیم اینجا😘
انقدبدکاره نگین شایدصیغه میخونن درسته روابطش درست نیست ولی شایدنامشروع وزناهم نیست

هرشب بایکی صیغه میکنه؟!😐

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
مفسد فی الارض هست حالا امشب یه سمندی اومده ظاهرا تمام مشتریاشم متاهلن😑

من فقط اين سوال ذهنمو بدجور مشغول كرده كه از كجا فهميدي كه مشتريا متاهلن ؟ 😂😂😂

مِي بخور، منبر بسوزان ، مردم آزاري مكن 🌹
عزیزم هروقت توروتو گور اون خانوم گذاشتن بیا اینجوری شکایت کن . زندگی شخصی هرکسی به خودش مربوطه اونم ...

عزیزم یبار دیگه مرور کن چی نوشتی.خوشت میاد بقیه باهات اینجور حرف بزنن.تازه معتقدی بد حرف نزدی.خودت با این اخلاق تندت تحمل همچین همسایه ای و داری که به استارتر اینجوری میگی.اینیکه هر شب با یکیه از کجا معلوم آخرش اعضای ساختمونشم به گند نکشه.پس حق با استارتر هست