2777
2789
عنوان

خیلی مهم!!!!!!!!!!!!

83 بازدید | 22 پست
آپلود عکس تصویر بالا که مزین به نام آقا صاحب الزمان می باشد و در اندازه های متنوع در سراسر کشور بصورت، گسترده ورایگان درحال توزیع خصوصا در اماکن مذهبی و هیات ها می باشد ، متاسفانه در اطراف تصویر اگر به دقت نگاه کنید طلسم هایی حک شده که براساس نظر اساتید علوم غریبه باعث پریشانی و گرفتاری در زندگی می شود.حال باچه نیتی با این تعداد در حال پخش در زندگی مردم می باشد مشخص نمی باشد ولی افرادی که این تصویر را در منزل یاخودروی خود و...نگهداری می کنند دچار گرفتاری وبدبیاری در زندگی شده اند.هزینه چاپ سایز بزرگ تصویر بین 4 الی 5 هزار تومان میباشد که باتوجه به تیراژ بالا وپخش گسترده در کشور،هزینه ای میلیاردی برای بانیان آن رقم می زند.حال چه کسی پشت ماجراست خدا می داند.خواهشا متن را تکثیر کنید تا اگر کسی گرفتار شده است نجات پیدا کند.برای کسانی که مایلند تصویر را نگهداری کنند کافی است طلسم های اطراف تصویر را جدا نموده ودر جوی آب بریزند تا مشکل انشالله از زندگی آنها دور شود.
یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا ما از اینها خریدیم چند ماه پیش،بعدش خیلی برامون اومد داشت،بعد از چند سال باردار شدم و از نظر مالی خیلی اوضاعمون بهتر شد،شما از کی شنیدی؟چقدر مطمئن هستی؟
خدایا،اگر مرا به دوزخ افکنی، به دوزخیان اعلام خواهم کرد که من تو را دوست دارم... ( مناجات شعبانیه)
دقیقا همون ماهی که خریدیم،حامله شدم،یه وام که بین چندنفر قرعه کشی شد به اسمم دراومد،پولی که قرض داده بودیم و طرف پس نمیداد،تونستیم پس بگیریم،خیلی از کارهامون ردیف شد،البته همشون به خواست و اراده خدا بوده ولی هیچ مشکل و گرفتاری عجیبی برامون پیش نیومد خدا رو شکر
خدایا،اگر مرا به دوزخ افکنی، به دوزخیان اعلام خواهم کرد که من تو را دوست دارم... ( مناجات شعبانیه)
من تو کتم نمیره وقتی قرآن هست،وقتی اراده ی پروردگار هست،چهارتا خط عربی که یکی به قصد نفرین نوشته اثر داشته باشه
اگر با اسم کاربریم مشکل دارید صدام بزنید لامبورگینی یا مازراتی..قول میدم ناراحت نشم [smiley]s/sm80.gif[/smiley]