دستورش مثل همه پلوهای رنگیه بعد از آبکش کردن پلو باید با چیزی که میخوای مخلوط کنی و بذاری دم بکشه برای آلبالو پلو برنج رو یه مقداریش رو با زعفران یه مقداریش رو با شربت آلبالو که از پخت آلبالو به روش مربا به دست اوردی و خود آلبالوها مخلوط میکنی
ته دیگ معمولا سیب زمینی هست
نکته مهم اینه که چون شیره مربا میره ته دیگ و زودتر میسوزه باید برنج رو طوری آبکش کنی که مدت دم کشیدنش زیاد نباشه و لایه کف دیگ هم آلبالویی نباشه
موقع کشیدن توی دیس روش میتونی گوشت قلقلی بدی ولی به نظر من با مرغ زعفرانی سرخ شده خوشمزه تره