ارد بادام بهار ساز👇👇👇
بادام رو شیرش رو بگیر پوره هاش رو خشک شد آسیاب کن به عنوان ی آرد استفاده کن میشه آرد بادوم بدون چربی.
برا آرد بادوم من اول بادوم رو تو آب جوش میزارم چند دقیقه بعد تو آب سرد بعد پوست میکنم میریزم میکسر له که شد بسته به مقدار بادوم یک یا دو لیوان ابجوش میریزم و چند پالس میزنم سرش رو میزارم و ی ساعتی میزارم کنار بعد دوباره چند پالس میزنم و صاف میکنم
پورش رو میذاریم خشک بشه بعد اردش میکنیم...شیرش هم برای فرنس و شیر عسل استفاده داره