2726

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

2728

چون ذائقه ها متفاوته در مورد اسموتی ها براتون لینک میذارم ک اونی ک به ذائقتون نزدیکه رو انتخاب کنید


اسموتی‌های مناسب برای ورزشکاران - دنیای ورزش اسموتی‌های مفید برای ورزشکاران
https://bimaster.ir/1398/02/08/smoothies-suitable-athletes/


😊

بچه ها من امروز ی کار ابتکاری انجام دادم به نظرم چیز خوبی شد.. حالا میگم شایدبه دردتون بخوره

جوانه ی عدس رو همونطور ک بهار برا جوانه گندم توضیح داد برویانید  قبل اینکه سبز بشه بشورید ابش که رفت تو میکسر بریزید با ی مقدار کمی اب درحدی ک تو میکسر بچرخه توش بریزید و حسابی میکسش کنید بعد با ی صافی خیلی ریز یا الک یا ی توری صافش کنید اون شیره ای ک میده رو تو هر غذایی به خصوص سوپ میشه استفاده کرد خیلیم مقویه به خصوص برا بچه هایی ک خیلی اهل خوردن حبوبات نباشن...خود اون تفاله های جوانه های عدس رو هم میشه تو سوپ و اش بریزید. در مورد هر جوانه ی دیگه ای هم میتونه انجام بشه... فقط نمیدونم چقد میشه اون شیرشو نگه داشت چون خودم انجام دادم تازه تازه درستش کنید بهتره. 


😊

بچه ها این میان وعده خیشمزه است من امروز امتحان کردم برای خودم و گودی دوس داشتم😋😋

فقط زمانش برای من تو تستر 40 دقیقه شد علاوه بر ادویه هاش پودر سیر و ادویه کاری هم زدم. 




😊

دستور نون رجیمی بهاری با لبو 👇👇👇👇



تخمه آفتاب گردون و کدو و تخم کتان و کنجد از هر کدوم ۵۰ گرم روغن هم ۵۰ گرم نمک یک ق چ آرد هم ۲۰۰گرم حالا این آرد هر چیزی میتونه باشه منظور ماده خشکه مثلا من ایندفه ۵۰گرم جودوسر ریختم ۵۰گرم آرد بادام و ۵۰گرم ارد سیب زمینی ۲۵گرم سبوس و ۲۵گرم پرک چاودار که جمعا شد ۲۰۰گرم
۳۰گرم هم لبوی قرمز رنده شده
آب هم۱۰۰گرم
۱ق چ هم بکینگ پودر

این مواد رو دوقسمت کردم چون هر چی نازکتر باشه بهتره .نصف مواد رو گذاشتم لای دوتا کاغذ روغنی با وردنه بازش کردم در حد یک کاغذ شد نازکیش بعد کاغذ روش رو برداشتم گذاشتم تو فر ۱۸۰درجه تقریبا نیم ساعت طول کشید تا خشک شد

😊

ارد بادام بهار ساز👇👇👇


بادام رو شیرش رو بگیر پوره هاش رو خشک شد آسیاب کن به عنوان ی آرد استفاده کن میشه آرد بادوم بدون چربی.

برا آرد بادوم من اول بادوم رو تو آب جوش میزارم چند دقیقه بعد تو آب سرد بعد پوست میکنم میریزم میکسر له که شد بسته به مقدار بادوم یک یا دو لیوان ابجوش میریزم و چند پالس میزنم سرش رو میزارم و ی ساعتی میزارم کنار بعد دوباره چند پالس میزنم و صاف میکنم

پورش رو میذاریم خشک بشه بعد اردش میکنیم...شیرش هم  برای فرنس و شیر عسل استفاده داره

😊

اینو هنوز امتحان نکردم اما بعد ازمون بیکار بشم حتما  انجام میدم فعلا لینکشو میذارم براتون تا بعد اطلاع رسانی کنم


https://www.aparat.com/v/pDG4B
چگونه در منزل نشاسته و آرد سیب زمینی تهیه نماییم؟

😊
2706
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز