مرغ دودی😋😋😋😋😋
ران و سینه مرغ
پیاز ۱ عدد
سس مایونز ۴ تا ۵ ق غ
زعفرون زیااااد😋
نمک و فلفل سفید
زغال و فویل یه تیکه
لیمو ترش ۲ عدد
اول مرغ ها رو مزه دار کنید با پیاز و نمک و فلفل سفید و لیمو ترش و زعفرون دو ساعت بمونه
بهتره تکه های مرغ کوچیک باشن اندازه ی جوجه کبابی
چون مزش عین جوجه کباب میشه
بعد تکیه های مرغ رو تو کره کامل سرخ کنید طلایی شه
بعد تو ظرف بزرگتری انتقال بدید که بتونید روز گاز بگذارید
سس مایونز و نمک و فلفل و زعفرون و کمی لیمو رو با هم مخلوط کنید می تونید نصف مایونز و نصف ماست سون استفاده کنید بعد تمام سس ها رو بریزید روی مرغ ها کامل
بعد زغال رو روی گاز کامل سرخ کنید قرمز که شد فویل رو به شکل کاسه در بیارید مقداری روغن تو فویل بریزید و چند قطره هم روی زغال بگذارید وسط ظرف که مرغ ها رو تو اون چیدین سریع درب ظرف رو ببندید تا دود کنه و عطر و طعم دودی بگیره