1818
1823

اینم دستور دسری ک بهار عصر گذاشت بین چتا 👇👇👇👇


نقدا ی دسر خیشمزه بدرستین اونم با نون باکت مونده هاتون این ی دسر سنتی مال شب سال نو ایناس 

دسر سیب

اول از همه چند تاسیب رو پوست کنین و با مقدار بسیار کمی آب و شکر بسته بخ ذایقه تون بپزین و آبش که کشیده شد سیبها رو پوره کنین و بزارین سرد شه 

نون باگت مونده هاتون رو ریز ریز کنین روش شکر قهوه ای خیلی کم و کره آب شده و کنجد و تخم کتان بپاشید بزارین فر با ۱۵۰ درجه تا خشک و چیپسی شه

خامه صبحونه و ی کم پنیر ماسکارپونه و‌کمی وانیل رو بزنین تا سفت شه

تو ظرف دسر لایه زیر سیب بعد نونها و آخر خامه و بریزین و با گردو خورد شده تزیین کنین 

در حد نیم ساعت قبل از سرو درست کنین



😊

@bahar49    

@kongmin    

@_nikii_    

@gisookamand    

@مهدیه130    


بچه ها تاپیک رو باز کردم هرکدومتون هرچی ک خوردنی خیشمزه ی امتحان شده دارید از هر نوعش 

نون

دسر

خوراک

غذا

سالاد

نوشیدنی

و.... رژیمی بودن و نبودنش هم مهم نیست اینجا بذارید.. 

مرسی از همتوووون😚😚😚😚😚

😊
عفونت مجاری ادرار دارید؟ عفونت شما موقتی خوب میشود و دوباره باز میگردد؟ 
داروی کانفرون بیونوریکا آلمان مشکل شما را برطرف می کند.
1825

منم عاشق‌ سالاد سزارم‌😋😋

کاهو.                              سس مایونز ۳ ق

زیتون.                            سس خردل۲ ق

فیله مرغ سوخاری.           سس فرانسوی۲ ق

نون‌ تست.                      سس گوجه مقدار کمی 

پنیر پارمزان.                    سیر به مقدار دلخواه‌ 

گوجه گیلاسی مقداری                 لیمو تازه

کاهو رو خورد کرده نون تست ها‌ رو گریل کرده‌ تا کامل چیپسی بشن‌ مرغ ها رو کامل با آرد سوخاری سوخاری کرده‌ سس ها رو آماده میکنیم و کمی سیر تو سس رنده‌ میکنیم.

و کمی آب لیمو هم میزنیم.  

سس ها رو به کاهو مخلوط‌ کنید‌ و روشون‌ پودر پارمزان‌ بریزید‌ و نون ها رو با زیتون  بچینید‌ روش‌ بگذارید تو یخچال‌ نیم‌ ساعت بمونه و در آخر موقع سرو‌ مرغ ها رو سرخ‌ کرده و به تکه های کوچک‌ در بیارید‌ و روی سالاد بگذارید

چلو گوشت  با دنبالیچه😋😋😋

دنبالیچه‌ گاو‌ 

چوب دارچین۱ تیکه

زعفرون زیاااد😋

نمک و فلفل سیاه 

گرد غوره ۱ق چ

عصاره ی گوشت. ۲ عدد

دنبالیچه‌ ها رو کامل با پیاز‌ تفت میدیم‌ و زعفرون و چوب دارچین‌ رو اضافه میکنیم و کامل سرخ‌ میکنیم‌ . 

بعد عصاره ی گوشت رو بهش اضافه میکنیم و مقداری آب که روی گوشت ها رو بگیره‌ در آخر پخت‌ نیم ساعت آخر گرد غوره اضافه کنید‌ مقداری که ترشی رو دوست داریید‌ من خودم کم میریزم

برنج هم‌ یا شوید‌ خالی بزنید‌ 

یا شوید باقالی‌ موقع آبکش هم کمی لاب لای برنج‌ پودر دارچین‌ میپاشیم‌ تا عطر رستورانی‌ بگیره

خیلی نه مثل نمک پاشیدن‌ باشه کمی لابه لای  برنج بریزید


تاس‌ کباب😋😋😋😋

گوشت‌ ماهیچه‌ و گردن و لخم‌.          زعفران

هویج.                              فلفل سیاه و عصاره ی گوشت

به.                                   پیاز

بادمجان.                           گوجه ی رنده شده

قارچ.                               سیب زمینی  (ب دلخواه)

آلو بخارا

اول پیاز ها و گوشت ها رو کامل‌ سرخ میکنیم‌و بعد گوجه رنده شده اضافه مکنیم و میگذاریم‌ با آب و فلفل و عصاره ی گوشت‌ کامل بپزه‌ 

بعد به رو مکعبی‌ خورد میکنیم و کمی تفت میدیم و روی گوشت ها می ریزیم  . بعد هویج حلقه شده  رو تفت‌ میدهیم‌ می ریزم رو لایه ی بعدی . مرحله ی بعد سیب زمینی نگینی‌ و در آخر بادمجون و قارچ رو میریزم‌ بادمجون ها رو سرخ میکنیم‌ رو لایه ی آخر ‌ میگذاریم‌ قارچ هم درست خورد میکنیم اونم لایه ی آخر 

آلو بخارا‌ رو هم لابه لای مواد از پایین‌ به بالا میریزیم‌ میگذاریم‌  کامل جا بیافته‌  . با نون بربری داغ نوش جون کنید😚😚



1841

مرغ دودی😋😋😋😋😋

ران و سینه‌ مرغ 

پیاز ۱ عدد

سس مایونز‌ ۴ تا ۵ ق غ

زعفرون زیااااد😋

نمک و فلفل سفید 

زغال‌ و فویل یه تیکه

لیمو‌ ترش ۲ عدد

اول مرغ ها رو مزه دار کنید‌ با پیاز و نمک و فلفل سفید‌ و لیمو ترش‌ و زعفرون‌ دو ساعت‌ بمونه‌ 

بهتره تکه های مرغ کوچیک‌ باشن‌ اندازه ی جوجه‌ کبابی‌ 

چون مزش‌ عین‌ جوجه‌ کباب میشه  

بعد تکیه های مرغ رو تو کره کامل سرخ‌ کنید طلایی شه‌ 

بعد تو ظرف  بزرگتری انتقال‌ بدید‌ که بتونید‌ روز گاز بگذارید‌ 

سس مایونز‌ و نمک و فلفل‌ و زعفرون‌ و کمی لیمو رو با هم مخلوط کنید‌ می تونید نصف مایونز‌ و نصف ماست سون استفاده‌ کنید بعد تمام سس ها‌ رو بریزید‌ روی مرغ‌ ها کامل 

بعد زغال‌ رو روی گاز‌ کامل سرخ‌ کنید‌ قرمز‌ که شد فویل رو به شکل کاسه در بیارید‌ مقداری روغن تو فویل بریزید‌ و چند قطره هم روی زغال بگذارید‌ وسط ظرف‌ که مرغ ها رو تو اون چیدین‌ ‌ سریع‌ درب‌ ظرف‌ رو ببندید‌ تا دود‌ کنه و عطر و طعم دودی بگیره‌




1826
قارچ سیب زمینی سرخ شده مرغ پخته شده ب همراه سس و نودل گوشت

فقط نودلش😍😍😍😍

خام گیاهخوار وگان و فمینیست هستم،***{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}  (۱۷سالمه و از ۹سالگی تو شاخه های مختلف ورزشی فعالیت کردم و رشتمم در آینده تربیت بدنیه💖امیدوارم همه به ارزوهاشون برسن،فقط کافیه که بخوان  )  منو از چی میترسونی ، از روزِ بزرگ؟ از چی؟ از شب، سیاهی؟ هه ، منم زوزه ی گرگ،منو از چی میترسونی؟از خون؟ از گِره؟ هه، من گرگ شدم ،که مار از خونه ام بره،منو از چی میترسونی؟ از جنگِ تن به تن؟من یک به هزارجنگیدم ، بیا چنگ بزن به من.  
1718
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

1821
1847
1851
1852
1840
1843
1766
1763
1850
1830
1462
1769