1507
1411

اینم اشپزخونه ی جدید 😄😄

بخورید و بیاشامید اما اسراف نکنید ک بخ بخت خیکی نشیم🤣🤣

اینم دستور دسری ک بهار عصر گذاشت بین چتا 👇👇👇👇


نقدا ی دسر خیشمزه بدرستین اونم با نون باکت مونده هاتون این ی دسر سنتی مال شب سال نو ایناس 

دسر سیب

اول از همه چند تاسیب رو پوست کنین و با مقدار بسیار کمی آب و شکر بسته بخ ذایقه تون بپزین و آبش که کشیده شد سیبها رو پوره کنین و بزارین سرد شه 

نون باگت مونده هاتون رو ریز ریز کنین روش شکر قهوه ای خیلی کم و کره آب شده و کنجد و تخم کتان بپاشید بزارین فر با ۱۵۰ درجه تا خشک و چیپسی شه

خامه صبحونه و ی کم پنیر ماسکارپونه و‌کمی وانیل رو بزنین تا سفت شه

تو ظرف دسر لایه زیر سیب بعد نونها و آخر خامه و بریزین و با گردو خورد شده تزیین کنین 

در حد نیم ساعت قبل از سرو درست کنین



@bahar49    

@kongmin    

@_nikii_    

@gisookamand    

@مهدیه130    


بچه ها تاپیک رو باز کردم هرکدومتون هرچی ک خوردنی خیشمزه ی امتحان شده دارید از هر نوعش 

نون

دسر

خوراک

غذا

سالاد

نوشیدنی

و.... رژیمی بودن و نبودنش هم مهم نیست اینجا بذارید.. 

مرسی از همتوووون😚😚😚😚😚

مامان خوشلا اگردنبال یه آتلیه متفاوت و هیجان انگیز 

با کلی کارای خاص هستین حتما یه سر به ما بزنید


1473

منم عاشق‌ سالاد سزارم‌😋😋

کاهو.                              سس مایونز ۳ ق

زیتون.                            سس خردل۲ ق

فیله مرغ سوخاری.           سس فرانسوی۲ ق

نون‌ تست.                      سس گوجه مقدار کمی 

پنیر پارمزان.                    سیر به مقدار دلخواه‌ 

گوجه گیلاسی مقداری                 لیمو تازه

کاهو رو خورد کرده نون تست ها‌ رو گریل کرده‌ تا کامل چیپسی بشن‌ مرغ ها رو کامل با آرد سوخاری سوخاری کرده‌ سس ها رو آماده میکنیم و کمی سیر تو سس رنده‌ میکنیم.

و کمی آب لیمو هم میزنیم.  

سس ها رو به کاهو مخلوط‌ کنید‌ و روشون‌ پودر پارمزان‌ بریزید‌ و نون ها رو با زیتون  بچینید‌ روش‌ بگذارید تو یخچال‌ نیم‌ ساعت بمونه و در آخر موقع سرو‌ مرغ ها رو سرخ‌ کرده و به تکه های کوچک‌ در بیارید‌ و روی سالاد بگذارید

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چلو گوشت  با دنبالیچه😋😋😋

دنبالیچه‌ گاو‌ 

چوب دارچین۱ تیکه

زعفرون زیاااد😋

نمک و فلفل سیاه 

گرد غوره ۱ق چ

عصاره ی گوشت. ۲ عدد

دنبالیچه‌ ها رو کامل با پیاز‌ تفت میدیم‌ و زعفرون و چوب دارچین‌ رو اضافه میکنیم و کامل سرخ‌ میکنیم‌ . 

بعد عصاره ی گوشت رو بهش اضافه میکنیم و مقداری آب که روی گوشت ها رو بگیره‌ در آخر پخت‌ نیم ساعت آخر گرد غوره اضافه کنید‌ مقداری که ترشی رو دوست داریید‌ من خودم کم میریزم

برنج هم‌ یا شوید‌ خالی بزنید‌ 

یا شوید باقالی‌ موقع آبکش هم کمی لاب لای برنج‌ پودر دارچین‌ میپاشیم‌ تا عطر رستورانی‌ بگیره

خیلی نه مثل نمک پاشیدن‌ باشه کمی لابه لای  برنج بریزید


فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاس‌ کباب😋😋😋😋

گوشت‌ ماهیچه‌ و گردن و لخم‌.          زعفران

هویج.                              فلفل سیاه و عصاره ی گوشت

به.                                   پیاز

بادمجان.                           گوجه ی رنده شده

قارچ.                               سیب زمینی  (ب دلخواه)

آلو بخارا

اول پیاز ها و گوشت ها رو کامل‌ سرخ میکنیم‌و بعد گوجه رنده شده اضافه مکنیم و میگذاریم‌ با آب و فلفل و عصاره ی گوشت‌ کامل بپزه‌ 

بعد به رو مکعبی‌ خورد میکنیم و کمی تفت میدیم و روی گوشت ها می ریزیم  . بعد هویج حلقه شده  رو تفت‌ میدهیم‌ می ریزم رو لایه ی بعدی . مرحله ی بعد سیب زمینی نگینی‌ و در آخر بادمجون و قارچ رو میریزم‌ بادمجون ها رو سرخ میکنیم‌ رو لایه ی آخر ‌ میگذاریم‌ قارچ هم درست خورد میکنیم اونم لایه ی آخر 

آلو بخارا‌ رو هم لابه لای مواد از پایین‌ به بالا میریزیم‌ میگذاریم‌  کامل جا بیافته‌  . با نون بربری داغ نوش جون کنید😚😚



فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
1485

مرغ دودی😋😋😋😋😋

ران و سینه‌ مرغ 

پیاز ۱ عدد

سس مایونز‌ ۴ تا ۵ ق غ

زعفرون زیااااد😋

نمک و فلفل سفید 

زغال‌ و فویل یه تیکه

لیمو‌ ترش ۲ عدد

اول مرغ ها رو مزه دار کنید‌ با پیاز و نمک و فلفل سفید‌ و لیمو ترش‌ و زعفرون‌ دو ساعت‌ بمونه‌ 

بهتره تکه های مرغ کوچیک‌ باشن‌ اندازه ی جوجه‌ کبابی‌ 

چون مزش‌ عین‌ جوجه‌ کباب میشه  

بعد تکیه های مرغ رو تو کره کامل سرخ‌ کنید طلایی شه‌ 

بعد تو ظرف  بزرگتری انتقال‌ بدید‌ که بتونید‌ روز گاز بگذارید‌ 

سس مایونز‌ و نمک و فلفل‌ و زعفرون‌ و کمی لیمو رو با هم مخلوط کنید‌ می تونید نصف مایونز‌ و نصف ماست سون استفاده‌ کنید بعد تمام سس ها‌ رو بریزید‌ روی مرغ‌ ها کامل 

بعد زغال‌ رو روی گاز‌ کامل سرخ‌ کنید‌ قرمز‌ که شد فویل رو به شکل کاسه در بیارید‌ مقداری روغن تو فویل بریزید‌ و چند قطره هم روی زغال بگذارید‌ وسط ظرف‌ که مرغ ها رو تو اون چیدین‌ ‌ سریع‌ درب‌ ظرف‌ رو ببندید‌ تا دود‌ کنه و عطر و طعم دودی بگیره‌




فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شیرینی مارمالادی

میشه دستورشو بگی هر چی از نت میگیرم خراب میشه

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه یه صلوات برا نی نیم بفرستی سالم بیاد بغلم  خدایا نی نیمو سالم بزارش بغلم 
1474

قارچ سیب زمینی سرخ شده مرغ پخته شده ب همراه سس

و نودل گوشت

امیدوارم خدا ب توهم بده ک انقد  حسرت زندگی بقیه رو نخوری و عقده هاتو تو مجازی خالی نکنی❤️                                        دوست عزیز وقتی ریپلای نکردم یعنی با شما حرف نزدم پس لطف کن وقتی دارم با کسه دیگه ای حرف میزنم ریپلای نکن و نظرتو ب من تحمیل نکن 
قارچ سیب زمینی سرخ شده مرغ پخته شده ب همراه سس و نودل گوشت

فقط نودلش😍😍😍😍

با افتخار مـــن یه دختر کیپاپر و اوتاکوام ....و به قانون جذب و کارما هم ایمان دارم(از خنده جاهلان نخواهم ترسید...برخنده این زمانه خواهم خندید ... من بر سر هدف خود خواهم ماند تاکور شود هرآنکه نتواند دید...) تا در طلب گوهرکانی,کانی تا در هوس لقمه نانی ,نانی ,من فاش میکنم حقیقت مطلب را ,هرچیز که در جستن آنی,آنی1خرداد ماه 98 گیاهخواری رو شروع کردم  و با اینکه 17 سالمه انگار دوباره متولد شدم😊😀👈اين نصيحت بشنو از من اي عزيز قرص و دارو را تماماً دور ريز درد خود با ميوه ها درمان نما كار مشكل را بسي آسان نما..سیبو انگور و انار و ميوه جات هم غذا هستند و هم راه نجات 😍😀😀     میخوای لاغرشی؟ کلیک کن                                                        

ماکارانی عکسشو همسرم گرفته سسم خودش زده

امیدوارم خدا ب توهم بده ک انقد  حسرت زندگی بقیه رو نخوری و عقده هاتو تو مجازی خالی نکنی❤️                                        دوست عزیز وقتی ریپلای نکردم یعنی با شما حرف نزدم پس لطف کن وقتی دارم با کسه دیگه ای حرف میزنم ریپلای نکن و نظرتو ب من تحمیل نکن 
1514
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

1477
1511
1492
1515
1426
1479
1504
1439
1402
1462
224
1506
1483
29
داغ ترین های تاپیک های امروز