2821
2789
عنوان

مزاحم پیامکی

1108 بازدید | 69 پست

سلام چند وقت پیش پدرم با همسایه هاشون سر ساخت و ساز دعواشون شده بود من خودم سه ساله با پدرم اینا اصلا ارتباط ندارم. سر این درگیریها پدرم با ناراحتی بامن تماس گرفت گفت دخترای همسایه بهت تهمت بی عفتی زدن و بهت فحشای ناموسی زدن. من با چندتا از اقوام این خانم تماس گرفتم همه گفتن دخترای بی تربیتی هستن بهتره از همسرش بخای کنترلش کنه. من از طریق اینستا همسر این خانم رو پیدا کردم و راجبع این مسئله شکایت خانمشو بهش کردم و اون هم کلی غیبت خانمشو کرد و ازش دلش پر بود منم چیزای گفتم ولی حرف نامتعارف و فحشی ندادم ایشون تایید کردن که همسرشون تو این مسئله دخالت کرده. قرارشد این چت خصوصی بمونه تا ایشون همسرشون رو کنترل کنن. حالا پس از مدت دوهفته از این قضیه این خانم بمن میگه همسرش ادعا کرده من قصد ارتباط عاطفی رو باهاشون داشتم و ادعا کردن همسرشون از من صدا چت تصویری دارن درصورتی که همچین چیزی وجود نداره و بدترین افترا تهمت فحش رکیک رو با اس  بمن دادن و چندتا از این پیامارو همسرم خوندن. وگوشی چند ملیونی منو همسرم شکونده حالا شکایت کردم ازتون راهنمایی میخام؟ 

شما خیلی حوصله داری که به خاطر چهار تا تهمت یه آدم غزیبه به فامیللش زنگ زدی و به همسرش توی اینستا پیام دادی....باید رو در رو با خودش حرف میزدی

از پدرتون متعجبم که چطور خودشون جواب اونا رو ندادن و اومدن به شما گفتن 

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شما خیلی حوصله داری که به خاطر چهار تا تهمت یه آدم غزیبه به فامیللش زنگ زدی و به همسرش توی اینستا پی ...

جواب دادن تهمتای خیلی بدی زدن اخه گفتن من مورد تجاوز قرار گرفتم 

عزیزم بنظر من شما اشتباه کردی به همسرش پیام دادی

باید احتمال میدادی اگر به همسر همچین خانومی که بهت تهمت و افترا زده پیام بدی بعدش ممکنه چ مشکلاتی پیش بیاد

حالا هم میتونی شکایت کنی و پیام هارو مدرک بیاری که صحبت با همسر در چ حدی بوده و این خانم چ تهمتایی به شما زده 

اینجوری هم این خانم ادب میشه و هم به همسرت ثابت میشه که شما گناهی نداری

دیدین وقتی بچه ای👶 کار بدی بکنه مامانش بهش سخت میگیره و دعواش میکنه😡آخه خیلی دوسش داره❤️نمیخواد بچش اشتباه کنه😇 بعد بچه از رو بی‌کسی دامن مامانشو محکم می‌چسبه و گریه میکنه😢بعد مامانش هی از خودش دور میکنه بچه رو 😠بچه بیشتر و بیشتر به مادر می‌چسبه💔 تا آخر مامانه بچه رو میبخشه و سفت بغلش میکنه👩‍👧میخوام بگم خدا جونم ❤️هر چقدم بخاطر اشتباهاتم بهم سخت بگیری من بیشتر و بیشتر بهت میچسبم،انقد بهت میچسبم تا بغلم کنی، آخه میدونم چقد دوسمداری😇 آخه من که جز تو کسیو ندارم😘مرسی خداجونم که با همه ی بدیام تنهام نمیزاری💚
جواب دادن تهمتای خیلی بدی زدن اخه گفتن من مورد تجاوز قرار گرفتم 

خب بگن ، اونا شر هستن ...شما چرا تحت تاثیر قرار گرفتی ؟

این حرفا رو هر جا شنیدی کلا چال بکن و دنباله اش رو نگیر 

اگه همچین چیزی وجود نداره پس. نترس اون خواسته بترسونتت میتونی بری شکایت کنی بخاطر تهمتاشون

شکایت که کردم ولی همه میگن اخرش صدتومن جریمست اخه مگه همچین چیزی ممکنخ همسرم بخاطر اون پیاما گوشی منو شکوند الانم خونه رو ترک کردخ

عزیزم بنظر من شما اشتباه کردی به همسرش پیام دادی باید احتمال میدادی اگر به همسر همچین خانومی که بهت ...

همسر اون خانم بچه محل من بودن و ده سال از من کوچکتر ایشون خودشون تو اون چت به همسرشون فحش دادن من کوچکترین فحشی ندادم

خب بگن ، اونا شر هستن ...شما چرا تحت تاثیر قرار گرفتی ؟ این حرفا رو هر جا شنیدی کلا چال بکن و دنبال ...

یبار دو بارش نیست حتی عمه این خانم بهم گفت زن نیستی اگه این بی ادب رو نشونی سر جاش

شکایت که کردم ولی همه میگن اخرش صدتومن جریمست اخه مگه همچین چیزی ممکنخ همسرم بخاطر اون پیاما گوشی من ...

به همسرت بگو قضیه ازچه قراره

کامل توضیح بده

با تلفن خونه بهش زنگ بزن بگو بیاد تا جریانو واسش تعریف کنی همین چیزایی که به. ماگفتی رو به شوهرتم بگو

یبار دو بارش نیست حتی عمه این خانم بهم گفت زن نیستی اگه این بی ادب رو نشونی سر جاش

عمه اش شما رو شیر کرده و خودشو کشیده کنار ، عاقل باش

همسر اون خانم بچه محل من بودن و ده سال از من کوچکتر ایشون خودشون تو اون چت به همسرشون فحش دادن من کو ...

شما شکایتتو پیگیری کن مهم نیس که جریمش چیه، مهم اینه به همسرت ثابت میکنی که تقصیری نداری

دیدین وقتی بچه ای👶 کار بدی بکنه مامانش بهش سخت میگیره و دعواش میکنه😡آخه خیلی دوسش داره❤️نمیخواد بچش اشتباه کنه😇 بعد بچه از رو بی‌کسی دامن مامانشو محکم می‌چسبه و گریه میکنه😢بعد مامانش هی از خودش دور میکنه بچه رو 😠بچه بیشتر و بیشتر به مادر می‌چسبه💔 تا آخر مامانه بچه رو میبخشه و سفت بغلش میکنه👩‍👧میخوام بگم خدا جونم ❤️هر چقدم بخاطر اشتباهاتم بهم سخت بگیری من بیشتر و بیشتر بهت میچسبم،انقد بهت میچسبم تا بغلم کنی، آخه میدونم چقد دوسمداری😇 آخه من که جز تو کسیو ندارم😘مرسی خداجونم که با همه ی بدیام تنهام نمیزاری💚
به همسرت بگو قضیه ازچه قراره کامل توضیح بده با تلفن خونه بهش زنگ بزن بگو بیاد تا جریانو واسش تعریف ...

مشگل فراتر از همسرمه این خانم عکس پیج خواهرشوهرمو میفرسته ومیگه همه این حرفارو به خواهرشوهرت میگم