چهار ماهه ندارمش ولی دلم براش پر میزنه .....کاش میموند من خیلی دوسش داشتم....یاد تکون خوردنش ک می افتم دیوانه میشم....چقد براش برنامه داشتم.....دلم پسرمو میخواد......فقط همین ......
بعد سه سال انتظار باردار شدم....اامارفتی پیش خدا پسرم .....من خیلی دوستت دارم عزیزم...کاش میشد ی لحظه اخر ببوسمت .....حسرت ب دلم موند ....💞
میمونم کنارت درست مثل سایه ات😍 از امروز تا هروز تا اوووون بی نهاااایت😍 نمیگیره هیچکس جای خاکههه پاتو😍 نمیمیره این عشق قسم میخورم😍 تا روزی ک قلبم هنوز میزنه 😍تا وقتی ک جونی توی این تنه😍 تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم😍😍😍
من یه مادرم🤱🏻در وجودم معجزه ایی درحال شکفتن است🤰🏻خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻♀️
من یه مادرم🤱🏻در وجودم معجزه ایی درحال شکفتن است🤰🏻خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻♀️