2726
عنوان

نکات پخت کیک😍 برا بهتر شدن هرچی بیشترش...

| مشاهده متن کامل بحث + 2966 بازدید | 27 پست

موقع برداشتن ارد و شکر نباید پیمانه یا لیوانو در ظرف فرو کنین.اول ی کم با قاشق ارد یا شکره توی ظرفو زیرو رو کن ک اگه ب هم چسبیده باشن باز بشن از هم و با قاشق پیمانتو پر کن.

لااااااایک ننننکنییید لدفن  

ظرف پخت کیکو نباید چرب کرد یا تهش کاغذ روغنی بریزین تا نهایتا تا یک سانت چرب کنین اونم با ارده یا روغن جدا کننده

یا کل قالبو باروغن مایع چرب کنین و ارد پاشی کنین که گنبدی نشه

لااااااایک ننننکنییید لدفن  


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سایز ظرف پخت کیکم مهمه ن کوچک باید باشه ک مانع پف کردن کیک بشه و خمیر بشه 

بزرگم نباید باشه ک قد مناسبی بهتون نده 

ارتفاعشم کم نباشه ک گنبدی بشه کیکتون

لااااااایک ننننکنییید لدفن  

درجه پخت کیک خ مهمه.فرای ایرونی درجشون تنظیم نیس.باید قلقش دستت بیاد مثلا من رو 160 میپزم کیکامو.اگه بذارم 180 ک تو اکثر دستوراس زود پخته میشه و پفش میخوابه. دماسنج داخل فری اگ بتونین تهیه کنین خ خوبه.

لااااااایک ننننکنییید لدفن  
2728

مایه ی کیکو بافاصله ی نزدیک از قالب داخل قالب بریزین و سطحش رو با لیسک صاف کنین و قالب رو 3بار ب میز کاربکوبونید

 نیم ساعت اول پخت کیک ب هیچ وجه در فرو باز نکنین.بعد نیم ساعت قالبو بچرخونین تا همه جاش پخته بشه و کج پف نکنه

بعد پخت کیک،بذارین کیکتون 10دقیقه داخل فر با درب ی کم باز بمونه ک شوک بهش وارد نشه ک پفش نخوابه.بعد کاملا سردش کنین و کناره هاشو با چاقو جدا کنین و کیکو ازقالب جدا کنین

لااااااایک ننننکنییید لدفن  

عزیزم هر کیکی روش پخت مخصوص خودش رو داره.بعضی چیزایی که شما گفتین برای بعضی کیک ها جواب عکس میده

مثلا رسیدن همه مواد به دمای محیط درست نیست.برای برخی کیک ها تخم مرغ باید کاملا خنک باشه

چرب نکردن دیواره قالب برای همه کیک ها اشتباهه.مثلا کیک اسفنجی و شیفون فقط کف ظرف ولی مثلا کیک کشمشی دیواره هم باید چرب بشه

هم نزدن آرد با همزن برقی هم برای بعضی کیک ها بخصوص اونا که سفیده زرده جدا زده شده درسته ولی بعضی کیک ها رو میشه همه مواد رو با همزن برقی هم زد و باعث نمیشه پفش بخوابه

بودن بکینگ پودر تو یخچال هم فکر نکنم درست باشه.من همیشه بیرون میذارم فکر کنم توی یخچال رطوبت بگیره اضلا


سقراط میگه:وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است... بدانید آفتاب سرزمین شما در حال غروب کردن است.

چند تا نکته من بگم

ممکنه تخم مرغ سایزش یه کم فرق کنه، آرد رو به اندازه ای بریزید که مایه سفت نشه، همیشه یکی دو قاشق کمتر از چیزی که فکر میکنید باید میریختید آرد بریزید

آرد الک شده هم حتی موقع اضافه کردن به کیک از الک رد کنید

همون درجه فرو روی حدود ۱۶۰ که شما گفتید

و حتما طبقه وسط بذارید قالب خیلی به شعله پایین نزدیک نباشه

چرب نکردن دیواره قالب

باز نکردن در فر تا نیم ساعت اول

هم نزدن زیاد از حد مایه بعد از اضافه کردن آرد

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730