1648
1632

سلام

من خ کیکام تخت میشد انقد سرچ کردمو مطلب خوندم.......الان عالی میشن

من هرچند تا نکته ای ک میدونمو میگم شماهم اگه مورد دیگه ای اضافه کنین


امیدوارم مفید باشه براتون.

لااااااایک ننننکنییید لدفن  

اگه دنبال محصولات طبیعی برای پوستتون میگردین 

ما رو دنبال کنید

حتما ارد قنادی سه صفر استفاده کنین اردای نانوایی سبوس زیاری دارن مانع پف میشه

نیم ساعت قبل شروع کار همه مواد ب دمای محیط رسیده باشن

لااااااایک ننننکنییید لدفن  
1522

ظرف سفیده پره های همزن قاشق و...همه چی باید خشک باشه تا سفیده بتونه فرم بگیره.یک دیقه ی اولو با درجه ی کند همزن بزنین بعد ببرین تا اخر تا فرم بگیره درحدی ک مث خامه بشه و با کج کردن طرف نریزه.وبذارین داخل یخچال

لااااااایک ننننکنییید لدفن  
1620

از پیمانه های قنادی بجای لیوان دسته دار اگه استفاده کنین بهتره دقیق تره. واس اندازه گیری مایعاتم پارچ مدرج بهتره و دقیقتره 

لااااااایک ننننکنییید لدفن  

موقع اضافه کردن آرد و سفیده تخم مرغ، ب هیچ عنوان از همزن استفاده نشه. با لیسک سیلیکونی یا قاشق چوبی هم بزنین.و کلام اروم بدون هیچ عجله ای فولد کنین. این عبارت فولد کردنو گوگل سرچ کنین میاره

لااااااایک ننننکنییید لدفن  
1523

موقع برداشتن ارد و شکر نباید پیمانه یا لیوانو در ظرف فرو کنین.اول ی کم با قاشق ارد یا شکره توی ظرفو زیرو رو کن ک اگه ب هم چسبیده باشن باز بشن از هم و با قاشق پیمانتو پر کن.

لااااااایک ننننکنییید لدفن  

ظرف پخت کیکو نباید چرب کرد یا تهش کاغذ روغنی بریزین تا نهایتا تا یک سانت چرب کنین اونم با ارده یا روغن جدا کننده

یا کل قالبو باروغن مایع چرب کنین و ارد پاشی کنین که گنبدی نشه

لااااااایک ننننکنییید لدفن  

سایز ظرف پخت کیکم مهمه ن کوچک باید باشه ک مانع پف کردن کیک بشه و خمیر بشه 

بزرگم نباید باشه ک قد مناسبی بهتون نده 

ارتفاعشم کم نباشه ک گنبدی بشه کیکتون

لااااااایک ننننکنییید لدفن  

درجه پخت کیک خ مهمه.فرای ایرونی درجشون تنظیم نیس.باید قلقش دستت بیاد مثلا من رو 160 میپزم کیکامو.اگه بذارم 180 ک تو اکثر دستوراس زود پخته میشه و پفش میخوابه. دماسنج داخل فری اگ بتونین تهیه کنین خ خوبه.

لااااااایک ننننکنییید لدفن  
1628
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

1606
1634
1633
1640
1479
1426
1642
1623
1646
1617
224
1462
1636
29