2726
خامه معمولی؟ تیرامیسو جاش بزنم؟

من وقتی همشو قاتی میکنم خامه معمولی میزنم اما اگه میخوای بیسکوییتو سالم بچینی کف ظرف و با بقیه ی مواد قاطی نکنی خامه ی قنادی یا هرچی دوس داری بزن

ی شب خسته و کلافه از کارای روزمره در حالی ک پسر کوچیکمو گذاشته بودم روی پام و تکونش میدادم ک خوابش ببره پسردوسالم اومد جلوم وایساد گفت مامان دُمّه هامو میبندی؟نگاش کردم اشک تو چشام حلقه زد گفتم آره ک میبندم عمر مامان!با بستن آخرین دکمه، ی قطره اشک از رو گونم سر خورد اومد پایین...وقتی داشتم دکمه هاشو میبستم ب این فکر کردم ک چند سال دیگه پسرم اونقدر بزرگ میشه ک دیگه ب دکمه نمیگه دُمّه و اون روز قطعا خودش دکمه هاشو میبنده همون لحظه دلم واسه لحظه ای ک دکمه هاشو میبستم تنگ شد...

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

من لایه زیرین تیتاب میذارم البته یه لایه .بعد یه لایه کسترد

یه لایه بیسکوئیت پتی بور...دوباره کسترد...اینجاکسترد کاکائویی میزنم...دوباره بیسکوئت ..کسترد یه لایه موز حلقه شده ...لایه آخرم ژله .جوری که ژلش با آب کم درست میکنم سفت میشه....میذارم یخچال چند ساعتی تا ژله سفت بشه

از هرجا بیوفتے ڪمڪت میڪنم بلند شی،هرجا جز چشمام! ️
2728
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز