2726

بخاطر روی گل ماه شما اینجا میگم

نخود یه شبانه روز بزار خیس بخوره بعدش ابشو عوض کن

صبح بعدش نخود+سیب زمینی دوتا+پیاز دوتا+سیر چند حبه+همه اینارو با چرخ گوشت چرخ میکنی دو بار چرخ کن

بعدش نمک+فلفل+ادویه+کلپر+آویشن+بکینگ پودر

بریز تو موادت تخم مرغ یکی یا دوتا اضافه کن

جعفری خورد شده اگه دوست داشتی اضافه کن

موادت اماده شد تو روغن داغ که از قبل گذاشتی روگاز

سرخشون کن نوش جان

تیکر تولد عشقمه فداش بشم الهی😗💞😙😻 من بچه ندارم😉😻😋
ادويه فلافل ندارم  از كجا بخرم

توعطاری هاباید داشته باشند..ما ازجنوب خریدم...هم پودرانبه رو هم ادویه فلافل رو

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

بچه ها من هربار بکینگ پودر زدم تمام مزه ادویه رو از بین برده و بوی گند گرفته فلافل

خیییییییلی کم باید بریزیدها

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
2728
بچه ها من هربار بکینگ پودر زدم تمام مزه ادویه رو از بین برده و بوی گند گرفته فلافل

ادویتو باید زیاد بزنی کلا نخود خیلی فلفل و ادویه میخاد ،و فقطم فلفل قرمز 

ادویه انبه تو رسپی های سنتی استفاده میشه

نیم کیلو نخود ..بذار ۲۴ساعت خیس بخوره دوسه بار هی ابش رو عوض کن... بعدش نخودهارو بادوتا پیاز چند حب ...

خمیر وسط نون مثه فلافلهای بیرون میشه ک مزه خمیری دارن،جاش سیب زمینی نیمه پز فقط یدونه ۱۵۰ گرمی استفاده کن ک ترد و در عین حال نرم بشه😚😋

اره همينجا بگو بقيه هم استفاده كنند 

ببین اب و سیب زمینی نزن ازهم وامیره. من نخود ۳۶ ساعت میخیسونم بعد با بمقدار سیر و ی فلفل دلمه ای چرخش میکنم دوباره بشه بهتره بعد نمک فلفل زردچوبه هم اضافه کن بهش

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز