ادویه مخصوص ترشی در سرآشپز پاپیون
https://sarashpazpapion.com/recipe/9lbd9cbi71lmoa00o5g30e90g0rol5jc
مواد لازم برای۱ نفر
https://sarashpazpapion.com
گلپر (پودر) ۱۰ قاشق چای خوری
پودر تخم گشنیز ۵ قاشق چای خوری
دارچین ۱ قاشق چای خوری
پودر زیره سبز ۲ قاشق چای خوری
جوز هندی ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری
رازیانه (پودر) ۱ قاشق چای خوری
سبزی (به نسبت مساوی از مرزه،ترخان،گشنیز و نعنا خشک) ۲ قاشق چای خوری
طرز تهیه
۱- ابتدا تمام ادویه های نام برده شده را جداگانه در آسیاب بریزید تا كاملا به حالت پودر در بیایند.مواد پودر شده را با هم محلوط كنید و داخل تابه بریزید و تقریبا 2دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا عطر آنها كمی آزاد شود.
۲- ادویه آماده شده را داخل ظرف در داری داخل جای تاریك و خشك قرار دهید
سایر نکات
1)در صورت تمایل مقداری نمك هم به ادویه اضافه كنید.
2)میتوانید قدری ادویه گرام ماسالا هم به این ادویه اضافه كنید.
3)این ادویه را میتوانید برای انواع ترشی و شور مورد استفاده قرار دهید.
منبع :سرآشپز پاپیون
وبسایت :
https://sarashpazpapion.com