حتما لازم نیست فریز کنی آبشو بزار کاملا جوش بره وقتی حس کردی یکمی سفت شده زیرشو کم کن تا وقتی بخار کنه آب داره بعد بزار سرد بشه داخل سطل یا شیشه بزرگ زیرشو نمک یا روغن بریز رب بریز توش بالای رب هم باز یا روغن بریز یا نمک درشو ببند هوا نکشه بزار جای خنک چند سال خراب نمیشه
ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکشایشالا که مشکل توهم حل بشه😘
گوجه اگه خراب داشته باشه كپك ميزنه من هر سال ميپزم يادم نمياد حتي يه رب از بازار خريده باشم وقتي كه ابش خشك شد داره تس تس ميكنه يه مشت نمك بريز و يه كم روغن بعد تو شيشه تميييز و خشك بريز و ٢٤ساعت دمر بزار هواش خارج بشه بعد برگردون حالا ديگه كنسرو شده خوب ميمونه