2737
2734
واقعا اگه فریزکنی بد نمیشه من تاحالا فریزنکردم

ما چندین ساله فریزر میکنیم‌

توی نایلکس کیلو کیلو میریزیم و بعد اندازه مصرف یکماهمون از فریز خارج میکنیم و توی یخچال میزاریم

یادم نمیاد که تا حالا رب خریده باشم


حتما لازم نیست فریز کنی آبشو بزار کاملا جوش بره وقتی حس کردی یکمی سفت شده زیرشو کم کن تا وقتی بخار کنه آب داره بعد بزار سرد بشه داخل سطل یا شیشه بزرگ زیرشو نمک یا روغن بریز رب بریز توش بالای رب هم باز یا روغن بریز یا نمک درشو ببند هوا نکشه بزار جای خنک چند سال خراب نمیشه 

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728
اگه انگور دارید بلدی حتما درست کن چرا که نه  من تو خونه درست میکنم امسال دیگه انگور ارزون پیدا ...

داریم زیادم هستش ولی دوتا بچه مدرسه ای دارم رب هم که درس کنم لواشکم درس کردم دیگه وقت سرخاروندن ندارم😞

2738
پارسال یکم درست کردم کپک زد🙄

گوجه اگه خراب داشته باشه كپك ميزنه من هر سال ميپزم يادم نمياد حتي يه رب از بازار خريده باشم وقتي كه ابش خشك شد داره تس تس ميكنه يه مشت نمك بريز و يه كم روغن بعد تو شيشه تميييز و خشك بريز و ٢٤ساعت دمر بزار هواش خارج بشه بعد برگردون حالا ديگه كنسرو شده خوب ميمونه

هر وقت هم درش باز كردي قاشق تميز بزن توش

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز