2737
2734

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢

خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍

بیا اینم لینکش

ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

یع کیلو خیای زیاد میشه

یه پیمونه بدنج واسه دو نفر بسه

با آب زیاد بذار بجوشه اونقدر عم بزن تا له بشه

بعد دو برابر شکر بریز و بعد زعفرون 

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
2731
2738
گفتم به نیت شب جمعه برای رفتگان هم چندتا بدم بیرون

عاها پس خوبه قد سیتا ظرف کوچیک.میشه حدودا ببین به ازای هر یه کاسه برنج یک و نیم کیلو شکر میریزیم معمولا !بازم باید بچشی ببینی چطوره دیگه 

شکراتو که ریختی بریز تو نعلبکی پچش شیرینیش کم بود باز بریز دیگه 

برنجتم نیم دونه باشه بهتره عزیزم

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش

عزیزم یک لیوان برنج میریزی باید 4تا لیوان آب بریزی بزار بجوشه انقد که برنجت له بشه اما آب بمونه یمقدار تهش که آبش نره نشه مواد دیگه رو ریخت اندازه ی ذائقه ت به شیرینی شکر و گلاب معمولا نصف لیوان گلاب خوبه و اینکه زعفران هم چقد دوست داری زردیش زیاد شه بعضا انقد میریزن نارنجی میشه دیگه...یبار درست کنی دستت میاد ولی یه کیلو برنج خیلیهههههههه

گفتم به نیت شب جمعه برای رفتگان هم چندتا بدم بیرون

یک کیلو یه عالمه میشه. من دوتا لیوان فرانسوی برنج نیم دونه ریختم یه عالمه دراومد ازش.

.
شله_زرد

برنج ۲ ليوان
شكر ۴ ليوان (اگه میخواین شیرین تر و مجلسی تر باشه شکر رو سه برابر بریزین)
كره  ۵۰ گرم
زعفران به میزان کافی
گلاب نصف ليوان
خلال بادام ۶۰ گرم

برنج را از شب قبل خیس میکنیم بهتره از برنج نیم دانه ی ایرانی استفاده کنید که شله زردتون خوشمزه تر بشه. اگه نیم دانه نداشتید برنج رو خیس کنید و با دستتون خوردش کنید.
برنج رو با آب میذاریم روی حرارت. به ازای هر لیوان برنج ۷ تا ۸ لیوان آب لازمه البته بستگی به برنج داره که چقدر آب رو بکشه اگه احساس کردید آب بیشتری لازمه حتما از آب جوش استفاده کنید.
وقتی برنج روی گاز شروع به جوشیدن کرد حرارت رو ملایم میکنیم و حدودا ۱ الی ۲ ساعت زمان میبره که برنج کاملا شکوفا بشه.باز بستگی به جنس برنجتون ممکنه سریع آماده بشه. هر زمان دیدید که برنج کاملا باز شده و بیشتر از اون نیاز نیست زعفران دم کرده رو به برنج اضافه میکنیم.
حتما زعفران رو قبل از شکر اضافه کنید که تمام برنج رنگ بگیره  اگه بعد از شکر زعفرون بریزید لعاب شکر باعث میشه تمام برنجها رنگ نگیرن.
بعضیا دوس دارن دونه های برنج داخل شله زرد مشخص باشه بعضیا دوس دارن له باشه در هر صورت وقتی برنج به حد دلخواهتون باز شد شکر رو اضافه کنید.  دقت کنید که برنجتون بعد از اضافه کردن شکر دیگه نمیپزه.
بعد از اضافه کردن شکر باید شله زردتون رو مرتب هم بزنید که ته نگیره. حدودا نیم ساعت زمان میدیم که شکر و برنج خوب بپزن و شله زرد غلیظ بشه
بعد  خلال بادام رو که با نصف پیمانه گلاب خیس دادیم رو به شله زرد اضافه میکنیم. بعد از ۱۰ دقیقه کره رو اضافه میکنیم. در آخر روی شله زردمون دم کنی میذاریم و با حرارت کم به مدت ۲۰ دقیقه میذاریم تا شله زردمون دم بکشه. اینکار باعث میشه که شله زردموون آب نندازه.
شله زرد آماده شده رو داخل ظرف بریزید و به دلخواه تزیین کنید.

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز