2410
2553
عنوان

ترشی گل کلم میخوام درست کنم یادم بدید بدوییید

| مشاهده متن کامل بحث + 31459 بازدید | 29 پست

نه من مامانم با سرکه قرمز درست میکنه میذاره چند دقیقه رو گاز گرم بشه البته کارخونه ایا اگه خونگی باشه چون ممکنه آب توش باشه یه ربع میجوشونه.توی ظرف شیشه ای یه لایه گل کلم یه لایه ادویه ترشی(زردچوبه فلفل سیاه فلفل قرمز گلپر سیاه دونه البته سیاه دونه بدونه آسیاب کردن اما کم)البته از ادویه فروشی میشه آماده بگیری.همین دیگه تا روی گل کلما هم باید سرکه باشه البته یه روز صبر کنین کامل برن پایین بعد روش سرکه بریزین.لابه لای ترشی هم سبزی خشک بریزین مرزه ترخون نعنا اما نه خیلی همین.

کاش یه روز بفهمم...من نتونستم یا واقعا نمیشد🔒
اخه مام اول فکر میکردیم زرد چوبه میریزن زرد میشه یه شیشه درست کردیم زردچوبه زدیم عین بیرونیا نشد بعد ...

اها 

حالا دفعه بعد یادم. باشه امتحان کنم 

خدایا شکرت 🙏🏻

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود و حتی توی تعطیلی های عید هم هستن. 

بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

نه من مامانم با سرکه قرمز درست میکنه میذاره چند دقیقه رو گاز گرم بشه البته کارخونه ایا اگه خونگی باش ...

پس کل کم هار نمیپزه خام؟؟؟بعد چند وقت حاضر میشه.کجا بزارم جاش باید گرم باشه اشپزخونه بزارم برسه کجا بزارم

پس کل کم هار نمیپزه خام؟؟؟بعد چند وقت حاضر میشه.کجا بزارم جاش باید گرم باشه اشپزخونه بزارم برسه کجا ...

نه گل کلم خیلی بپزی نرم میشه اگه بخواین میتونین توی آبه جوش اومده بذارین پنج دقیقه. بعدم بذارین کامل آبش بره ما خام میذاریم.برای کیفیتش یا شیشه یا توی این ظرف سفالیا.جای خنک باشه کپک نزنه دیگه رسیدنش به سرکه اش بستگی داره.راستی توی ادویه ها نمکم باشه حتما 

کاش یه روز بفهمم...من نتونستم یا واقعا نمیشد🔒
2456
فداتشم مرسی پس فقط سرکه خالی بریزم اب قاطیش نکنم

خواهش میکنم.نه آب قاطی نکنین سرکه رو که‌ گرم کنین مزه تند و تیزش خیلی کم میشه فقط حواستون باشه گل کلم ها کامل خشک باشن که کپک نزنه 

کاش یه روز بفهمم...من نتونستم یا واقعا نمیشد🔒
خواهش میکنم.نه آب قاطی نکنین سرکه رو که‌ گرم کنین مزه تند و تیزش خیلی کم میشه فقط حواستون باشه گل کل ...

اهان مرسی که گفتی پس باید تمیزن  بشورم بزارم خشک بشن بعد بریزم توسرکه اره چقدر بزارم خشک بشه ببخشید اولین بارمه نمیدونم

اهان مرسی که گفتی پس باید تمیزن  بشورم بزارم خشک بشن بعد بریزم توسرکه اره چقدر بزارم خشک بشه بب ...

آره تمیز بشور بذار کامل خشک بشه بعد توی ظرفی که میخوای ترشی درست کنی یه لایه گل کلم یه لایه ادویه خیلی زیاد نه ها ادویه رو بپاش روشون که پخش بشه رو همش بعد که ظرف پر شد سرکه بریز روی گل کلما حتی اگه تا نصفشم پر شد اشکال نداره در ظرفو ببند تا فردا گل کلما ته نشین میشن بعد یه بار دیگه سرکه بریز روش که کامل روشو بگیره البته این واسه وقتیه که سرکه کم آورده باشی اگه نه که همون دفعه اول ظرفو پر از سرکه کن درشم ببند بذار جای خنک بمونه 

کاش یه روز بفهمم...من نتونستم یا واقعا نمیشد🔒
2714
آره تمیز بشور بذار کامل خشک بشه بعد توی ظرفی که میخوای ترشی درست کنی یه لایه گل کلم یه لایه ادویه خی ...

اهان ببخشید 1روز طول بکشه گل ها خشک بشن اشکالی نداره پلاسیده نمیشن

اهان ببخشید 1روز طول بکشه گل ها خشک بشن اشکالی نداره پلاسیده نمیشن

نه یه روز خیلی زیاده کامل پاکش کن خورد کن یکی دوساعته خشک میشن بذار توی آبکش یا روی پارچه تمیز زود خشک میشه

کاش یه روز بفهمم...من نتونستم یا واقعا نمیشد🔒
نه یه روز خیلی زیاده کامل پاکش کن خورد کن یکی دوساعته خشک میشن بذار توی آبکش یا روی پارچه تمیز زود خ ...

فداتشم ابجی خیلی کمک کردی مرسی تخم گشنیزم بندازم داخلش یانه

2706
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز