2737
2734


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خوب من اونقدر تلاش کردم نشد که نشد دستپختم خوب نیست 

یه بارامتحان کن سرحوصله درست کن مثلن غذاهای ک حبوبات داره روحتماقبلش خیس کن؛اززعفران توغذاهات استفاده کن یابراپلوهات؛برای قرمه سبزی جز اینکه حبوبات روخیس کردی ازیک روز قبل همون باراول ک داری پیازشوسرخ میکنی روغن زیادبزن رب نزن ک رنگش بدبشه؛اگه ترش مزه دوست داری بجزلیمواخرسربهش کمی قره قورت بزن البته من خودم قره قورت نمیزنم؛بازم درخدمتم گلم

خدابامن است....
ته چین گرمساری قورمه سبزی دلمه برگ مو

وای من عاشق ته چین گرمساری هستم

بگو چطوری درست میکنی که خوب میشه

توروخدا هرچی نکته مهم داره بنویس🙏

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
2728
ابگوشت.موقع پختن یه کوچولو برنج میزنم لااب میندازه

عزیزم میشه بگی از اول کلا چطوری میپزی؟ !  بعد برنج خام؟ زیر دندون حس نمیشه؟ 

لایک نکن 🚫🚫🚫باردار نیستم. به امید خدا تیکر رو گذاشتم تا واقعی بشه.میدونم ناامیدم نمیکنه👆
نمیدونم چرا قیمه من خوب نیست آبکیه غلیظ نمیشه

لپه شو جدا بپز با شله کم یک ساعت کافیه بعد با همون آبش بریز تو پیازداغ و گوشت غلیظ میشه 

تا خدا بنده نواز است .... به خلقش چه نیاز است.
مرغ و قورمه سبزی رو خوشمزه درست میکنم

دستور یه مرغ مجلسی میخام.  من اگه ابپزگونه بپزم بیمزه میشه.  اگه سرخ کنم خشششششک میشه

لایک نکن 🚫🚫🚫باردار نیستم. به امید خدا تیکر رو گذاشتم تا واقعی بشه.میدونم ناامیدم نمیکنه👆
2738
دستور یه مرغ مجلسی میخام.  من اگه ابپزگونه بپزم بیمزه میشه.  اگه سرخ کنم خشششششک میشه

مرغو با آب و آبلیمو و پیاز و سیر آبپز کن. بزار یکمی آبش بمونه، بعد کره رو تو ماهیتابه باز کن مرغارو بردار بزار تو کره با شعله کم سرخ بشه بعد ربو توش سرخ کن آخرم آبی که نگهداشتی بریز روش . ادویه یادت نره. خیلی خوشمزه میشه

تا خدا بنده نواز است .... به خلقش چه نیاز است.

یابرای مرغ من خودم دوست دارم اب مرع غلظت داشته باشه برای همین پیازبیشترسرخ میکنم رب وکمی سیرفلفل دلمه وفلفل قرمز؛زنجفیل میزنم دراخرسرهم بهش کمی آبلیمو وپودردارچین همون ۵دقیقه اخرمیزنم یاگاهی اوقات از به و الو بخارا استفاده میکنم ب جای فلفل دلمه وسیر

خدابامن است....
عزیزم میشه بگی از اول کلا چطوری میپزی؟ !  بعد برنج خام؟ زیر دندون حس نمیشه؟

ابگوشتو ک میخوای بزاری تو زود پز بپزه یه کوچولو اندازه یخ قاشق غذاخوری بهش برنج خام بزن برنج هم همراه ابگوشت میپزه

من همیشه تخم مرغ آبپزام خراب میشه شوهرم کلافه شده ولی به روم نمیاره خوش به حال شوهرت با این کدبانوی ...

تخم مرغ رو توی آب سرد بذار ظرف کوچولو

از وقتی که آب جوش اومد (یعنی قل قل کرد) وقت بگیر سر ۴ دقیقه عسلی میشه (سفیده سفت و زرده نیم بسته)

اگه ۵ دقیقه بعد از قل زدن برداری زرده یه کوچولو سفتتر میشه ولی باز مغزش نرمه

اگه زرده کامل سفت دوست داری حداقل ۸ دقیقه

حتما هم به محض دراوردن از توی آبجوش بنداز توی آب سرد که دور زرده لایه تیره تشکیل نشه

اگه هم کلا برات سخته، یه کیسه فریزر رو باز کن روش روغن زیتون بمال، نمک و فلفل سیاه بپاش. یه فنجون کوچولو بذار فریزر رو پهن کن روش طوریکه کناره های فریزر از فنجون کاملا بیرون و آویزون باشه. تخم مرغ رو روی فریزر توی فنجون بشکن. دور فریزر رو سفت گره بزن.

آب رو بذار توی یه ظرف جوش بیاد قشنگ قل قل کنه بعد کیسه تخم مرغ گره زده رو بنداز توی آب جوش. وقت بگیر سر ۵ دقیقه بردار عسلی میشه و چون ادویه و روغن توی کیسه بوده خیلی خوشمزه میشه

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز