تخم مرغ رو توی آب سرد بذار ظرف کوچولو
از وقتی که آب جوش اومد (یعنی قل قل کرد) وقت بگیر سر ۴ دقیقه عسلی میشه (سفیده سفت و زرده نیم بسته)
اگه ۵ دقیقه بعد از قل زدن برداری زرده یه کوچولو سفتتر میشه ولی باز مغزش نرمه
اگه زرده کامل سفت دوست داری حداقل ۸ دقیقه
حتما هم به محض دراوردن از توی آبجوش بنداز توی آب سرد که دور زرده لایه تیره تشکیل نشه
اگه هم کلا برات سخته، یه کیسه فریزر رو باز کن روش روغن زیتون بمال، نمک و فلفل سیاه بپاش. یه فنجون کوچولو بذار فریزر رو پهن کن روش طوریکه کناره های فریزر از فنجون کاملا بیرون و آویزون باشه. تخم مرغ رو روی فریزر توی فنجون بشکن. دور فریزر رو سفت گره بزن.
آب رو بذار توی یه ظرف جوش بیاد قشنگ قل قل کنه بعد کیسه تخم مرغ گره زده رو بنداز توی آب جوش. وقت بگیر سر ۵ دقیقه بردار عسلی میشه و چون ادویه و روغن توی کیسه بوده خیلی خوشمزه میشه