2410
2553
خوب اینو کامل متوجه شدم فقط از قاشق منظور قاشق غذا خوری معمولیه دیگه؟؟و قسمت شکلاتیشو متوجه نشدم

اره فدات شم قاشق غذاخوری معمولی

فقط وانیل رو با قاشق مرباخوری بهت گفتم

شکلات هم ازاین شکلات تخته ای ها الان عکسشو میزارم برا

نصف اونا رو بریز اگه میخوای شکلاتی بشه با این حجم موادی که گفتم بهت


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خمیرت رو از توی یخچال بیار بیرون اصلا نرو سراغ وردنه ، قالب رو با 2-3 قطره روغن رب کن و همونجوری خمی ...

خدا خیرت بده چ کامل توضیح دادی بی نهایت ممنون فقط من میخوام تارت دونه ای درس کنم ب نطرت قطر خمیری ک پهن میکنم رو هر قالب چند میلی متر باشه و اینکه بالای فرو روشن کنم یا پایینش؟؟

2456

خب حالا وقتی ریختی پاتیسیر رو روی نون تارتت بزار یخچال به اندازه 1 ساعت ببنده یه کم بعد میوه ای که دوس داری رو حلقه یا برش کن بزار روی کرم پاتیسیر و ژله الوورا که روی بخار کتری بن ماری کردی (دو قاشق پودر ژله الوورا و یه قاشق مرباخوری پودرقند) و گذاشتی نیم ساعت توی یخچال بمونه و هم زدیش رو بریز روی میوه ها و بزار بمونه تارتت 3-4 ساعت توی یخچال

تمامممممممم

روشو حتما بپوشون ولی ممکنه خشک بشه

خب حالا وقتی ریختی پاتیسیر رو روی نون تارتت بزار یخچال به اندازه 1 ساعت ببنده یه کم بعد میوه ای که د ...

و اما انبوه سوالات من ببخشیدا 

ژله رو اصن متوجه نشدم نمیدونم فک کنم زیاد دوق دارم مغزم قاطی کرده خخخ

و ی سوال روشو با چی بپوشونم تو یخچال سلفون بکشم یا پارچه بندازم؟؟

خدا خیرت بده چ کامل توضیح دادی بی نهایت ممنون فقط من میخوام تارت دونه ای درس کنم ب نطرت قطر خمیری ک ...

عشقم ببین من خودمو در به در دنبال دستور تارت بودم حتی ماری قناد و سایو هم نتونست یه دستور درست درمون بهم بده خودم 100 بار درست کردم به یه دستور خوب رسیدم و راستش نیمخواستم به هیچکی بدم اینجا دستورمو چون هیییییچکسی کمکم نکرد ولی خب دیگه ... خدا کنه خوب بشه و دعام کنی

من تارت دونه ای درست نکردم فدای تو بشم ولی ... هیییییییچی تفاوتی نمیکنه توی دستور تهیه و موادت

خمیر رو تقسیم کن به تعداد قالب های تارتت(این خمیری که من بهت دستور دادم یه قالب با قطر 24-5 سانت رو جواب میده)

قطر خمیرت اصلا نباید زیاد باشه در حد 3 میل باشه خوبه چون توی فر حجیم ترم میشه لبه های قالبت رو هم زیاد نمیخواد تا بالا بدی من خوئدم به اندازه ی 1-2 سانت میارم بالا

خب حالا وقتی ریختی پاتیسیر رو روی نون تارتت بزار یخچال به اندازه 1 ساعت ببنده یه کم بعد میوه ای که د ...

ی سوال دیگه قالبا از این فلزی کوچولو ها با روغن چرب کنم نمیچسبه؟؟قالب تارت شمارو میشه ببینم؟؟

2714
و اما انبوه سوالات من ببخشیدا  ژله رو اصن متوجه نشدم نمیدونم فک کنم زیاد دوق دارم مغزم قاطی کر ...

پودر ژله الوورا رو دو قاشق با اب داغ کتری مخلوط کن فقط اب داغ باشه که شفاف بشه و یه نصفه قاشق چایخوری پودر قند و اگه دلت بخواد یه توک قاشق پودر هل یا عرق هل مخلوط کن بزار روی بخار اب کتری (به جای قوری) هم بزن تا 2-3 دقیقه هیییچ اثری از پودر نمونه توی ظرفت و حل بشه

عشقم ببین من خودمو در به در دنبال دستور تارت بودم حتی ماری قناد و سایو هم نتونست یه دستور درست درمون ...

فدات خدا خیرت بده 

حتما حتما دعا میکنم برات ممنون ک انقدر وقت گذاشتی و دونه دونه سوالامو ج دادی 

پس قطر خمیر سه میلی متر فقط کناره هارو متوجه نشدم ینی شما میگی از قالب باراتر برسه؟؟یانه کناره هاش همون اندازه ی قالب بدم بالا؟؟

پودر ژله الوورا رو دو قاشق با اب داغ کتری مخلوط کن فقط اب داغ باشه که شفاف بشه و یه نصفه قاشق چایخور ...

اها الان کامل متوجه شدم فدات فقط ی سوالم در مورد پهن کردن تو گوگل ی عکس دیدم ببین اینجوری بکنم خوب میشه؟؟

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687