عشقم ببین من خودمو در به در دنبال دستور تارت بودم حتی ماری قناد و سایو هم نتونست یه دستور درست درمون بهم بده خودم 100 بار درست کردم به یه دستور خوب رسیدم و راستش نیمخواستم به هیچکی بدم اینجا دستورمو چون هیییییچکسی کمکم نکرد ولی خب دیگه ... خدا کنه خوب بشه و دعام کنی
من تارت دونه ای درست نکردم فدای تو بشم ولی ... هیییییییچی تفاوتی نمیکنه توی دستور تهیه و موادت
خمیر رو تقسیم کن به تعداد قالب های تارتت(این خمیری که من بهت دستور دادم یه قالب با قطر 24-5 سانت رو جواب میده)
قطر خمیرت اصلا نباید زیاد باشه در حد 3 میل باشه خوبه چون توی فر حجیم ترم میشه لبه های قالبت رو هم زیاد نمیخواد تا بالا بدی من خوئدم به اندازه ی 1-2 سانت میارم بالا