2410
2553
همون قسمت زله الوورا منطورمه مث باقیه زله ها درس کنم؟؟ی لیوان ابجوش بعدم ی لیوان اب سرد؟؟چقدر بریزم ...

من خودم در حد یکی دو قاشق میریزم روی هر تارت

نه خراب که نمیشه

آره مثل بقیه ی ژله ها من درست میکنم عزیزم


خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
شما درس کردی نیم بند ینی چجوری کامل توضیح میدی بهم؟اگه خودت درس کردی دستوری رو ک خودت درس میکنی بهم ...

عزیزم من تارت پز حرفه ای هستم   البته ادعایی ندارم ولی اطرافیان میگن

باید 5-10 دقیقه صبر کنی مفصل با جزییات برات بنویسم هم نونتا رت رو هم پاتیسیر رو هم ژله نیم بند و 

..

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود و حتی توی تعطیلی های عید هم هستن. 

بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

نون تارت(کراست)

آرد دو تا لیوان دسته دار - کره 100 گرم سرد باید باشه حتما حتما -پودر قندیک قاشق و نیم -شیر سرد 2 قاشق پر(تموم دستورا اب سرد هست من شیر سرد استفاده میکنم که عالی تر میشه) - وانیل یه توک چاقو-زرده تخم مرغ یه دونه سرد

اول از همه بگم تموم موادت باید سرد باشه حالا اردت مهم نیست ولی بقیه باید سرد باشه. کره رو از فریز بیرون میاری با چاقو تیز مکهبی خرد میکنی میندازی توی اردت و با نوک انگشت(اصلااااا با کف دست ورز نددده اصلااا) با نوک انگشت با خورد اردت بده کره رو بعد پودر قند رو اضافه کن و وانیل ادامه بده با نوک انگشت قاطی کردن مواد بعد تخم مرغ رو اضافه کن اگه دیدی خمیرت چسبناک شد یه قاشق ارد اضافه کن.

خمیر رو بریز توی کیسه فریزر با وردنه روشو یه کم صاف کن که پهن کردنش اسون باشه توی قالب تارت

2720
نون تارت(کراست) آرد دو تا لیوان دسته دار - کره 100 گرم سرد باید باشه حتما حتما -پودر قندیک قاشق و ن ...

پودر قند یک قاشق و نیم غدا خوری دیگه من پیمانه قاشقی ندارم از قاشق غذاخوری های معمولی استفاده میکنم 

نون تارت(کراست) آرد دو تا لیوان دسته دار - کره 100 گرم سرد باید باشه حتما حتما -پودر قندیک قاشق و ن ...

بعد اضافه کردن تخم مرغ هم بازم با نوک انگشت قاطی کنم؟فاتی میشه اخه؟؟؟

2714

نیم ساعت باید خمیرت توی یخچال بمونه

میریم سراغ پاتیسیر

من همیشه دو رنگ درست میکنم وانیلی و شکلاتی یعنی نصف تارت رو وانیلی میریزم نصفشو شکلاتی با تکه های فندق خرد شده

شکر نصف لیوان دسته دار -دوتا زرده تخم مرغ-یه لیوان دسته دار شیر پرچرب-دو قاشق ارد سفید-دو قاشق ارد نشاسته ذرت(همون اردی که باهاش باسلوق درست میشه)- وانیل نصف قاشق مرباخوری-

اول شیر رو بزار با شعله کم روی گاز

بعد توی یه ظرف زرده ها رو با شکر خووووب هم بزن تموم شکر باید حل بشه و دون دون نباشه وانیل رو اضافه کن بهش و بعد شیرت که از روی گاز برداشتی و گذاشتی 5 دقیقه ولرم بشه رو اضافه کن به شکر و تخم مرغت بعد اردها رو مخلوط کن باهاش خووب و بزار روی شعله و هم بزن غلظتش در حد ماست سون بشه خووووبه نزار خیییلی سفت بشه ... چون خنک بشه سفت تر میشه . اگه میخوای شکلاتی باشه به اندازه یه کم دست شکلات تخته ای مخلوط کن باهاش و بزار یه کم خنک بشه


نون تارت(کراست) آرد دو تا لیوان دسته دار - کره 100 گرم سرد باید باشه حتما حتما -پودر قندیک قاشق و ن ...

تو فریزر بریزم بعد با وردنه روشو صاف کنم؟راستی من میخوام تارت دونه ای درس کنم ها خوب عزیزم خمیرو نزارم تو یخچال؟؟

پودر قند یک قاشق و نیم غدا خوری دیگه من پیمانه قاشقی ندارم از قاشق غذاخوری های معمولی استفاده میکنم& ...

بله عزیزم

در ارتباط با لیوان دسته دار هم از این لیوان فرانسوی ها منظورمه این کوچیکتره دو سوم پیمانه دسته دار فرانسوی محسوب میشه

بعد اضافه کردن تخم مرغ هم بازم با نوک انگشت قاطی کنم؟فاتی میشه اخه؟؟؟

دقیقا ... به هیچ وجههه ورز نباید بدی فقققط و فقططط اخرسر کهدیگه میخوای خمیرتو جمع کنی دو ثانیه اخر که میخوای دیگه جمع کنی موادت رو از توی ظرف یه ورز ریز بده

این خمیر نبادی ورز بخوره اصلا

نتررررس اگه وانیل بریزی بوی زخم نمیگیره تخم مرغت

فقط زیاد نریز وانیل همون توک قاشق کااافیه

کره ت هم کره پاک باشه محشره

نیم ساعت باید خمیرت توی یخچال بمونه میریم سراغ پاتیسیر من همیشه دو رنگ درست میکنم وانیلی و شکلاتی ...

خوب اینو کامل متوجه شدم فقط از قاشق منظور قاشق غذا خوری معمولیه دیگه؟؟و قسمت شکلاتیشو متوجه نشدم

خمیرت رو از توی یخچال بیار بیرون اصلا نرو سراغ وردنه ، قالب رو با 2-3 قطره روغن رب کن و همونجوری خمیر رو بزار کف ظرف تارتت و با دسته فشارش بده (خمیر سفتیه خیلی و بد قلق) و به سمت لبه های ظرف سوقش بده خمیرت رو ولی وسطش خیلی نازک نشه ها! خلاصه به اینکه به لبه ها رسوندیش و درست شد تموم خمیر حتی دیواره هاش رو با چنگال سوراخ کن تموممممش خمیر رو هاااا .. وگرنه توی فر باد میکنه خراب میشه.

فر طبقه وسط (از قبل حتماااااااااا گرمش کن) 180درجه -20دقیقه

تامام

اهاااان باید بزاری نون تارتت خنک بشه بعد پاتیسیر رو بریزی داخلش وگرنه خمیر میشه

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687