نیم ساعت باید خمیرت توی یخچال بمونه
میریم سراغ پاتیسیر
من همیشه دو رنگ درست میکنم وانیلی و شکلاتی یعنی نصف تارت رو وانیلی میریزم نصفشو شکلاتی با تکه های فندق خرد شده
شکر نصف لیوان دسته دار -دوتا زرده تخم مرغ-یه لیوان دسته دار شیر پرچرب-دو قاشق ارد سفید-دو قاشق ارد نشاسته ذرت(همون اردی که باهاش باسلوق درست میشه)- وانیل نصف قاشق مرباخوری-
اول شیر رو بزار با شعله کم روی گاز
بعد توی یه ظرف زرده ها رو با شکر خووووب هم بزن تموم شکر باید حل بشه و دون دون نباشه وانیل رو اضافه کن بهش و بعد شیرت که از روی گاز برداشتی و گذاشتی 5 دقیقه ولرم بشه رو اضافه کن به شکر و تخم مرغت بعد اردها رو مخلوط کن باهاش خووب و بزار روی شعله و هم بزن غلظتش در حد ماست سون بشه خووووبه نزار خیییلی سفت بشه ... چون خنک بشه سفت تر میشه . اگه میخوای شکلاتی باشه به اندازه یه کم دست شکلات تخته ای مخلوط کن باهاش و بزار یه کم خنک بشه