وای دهنم اب افتاد😋خیلی خوشمزه س
من اینجوری درست کردم که مرغو با پیاز خلالی بازردچوبه و اب خیلی خیلی کم, در حد نصف لیوان گذاشتم بپزه. اخراش که ابش تموم میشه یه کم سرخ هم میشه. همون موقع دو تا لیوان اب پرتقال ریختم و گذاشتم بجوشه. پرتقالای ما زیادی ترش بود و من دو تا حبه قند توش انداختم ولی اگه شیرینه نصف قاشق اب لیمو بریزید.
پوستشم خلال کردم و دو بار جوشوندم. بار اول ابشو خالی کردم که تلخیش گرفته بشه. بار دوم با یه کم شکر جوشوندمش
اب پرتقال که نصف شد یه کم از خلالها رو ریختم توش
البته من اینو همینجوری درست کردم. ولی اگه دستور دقیقشو میخواین تو اینستاگرام هشتگ مرغ_پرتقالی رو سرج کنید و یه دستوری که با زائقه تون جوره انتخاب کنید☺