2733
2734

تزیینش واسم خیلی مهمه.و ترجیح میدم به خاطر بچه ها یه چیز لقمه یی باشه شبیه فینگر فودها

ممنون میشم از نظرتون

محلی بنظرم اش دوغ مرغ ترش و اینا

ولی اگه محلی بودنش مهم نیست بنظرم الویه یا سالاد ماکارونی خیلی خوبه

یبار مامان دوستم یه شیرینی درست کرده بود محلی بود میگفت اسمش فیل خخخخ هنوز بعد گذشت 15 سال یادمه از بس خوب بود اگه بلدی اونو درست کن

من درباره تو با کسی صحبت نکردم اما تو از چشمانم سرازیر میشوی...

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728
ما خوزستانی هستیم

کبه درست کن یا همون دلمه اگه برگ گیرت میاد. اگه محلی بودنش واست مهم نیست میتونی مثلا کو کو سبزی درست کنی بعد دور نون تست رو ببری بعد مثلثی ببری و خلال و دندون بزنی که نگهش داره. 

2738
کبه درست کن یا همون دلمه اگه برگ گیرت میاد. اگه محلی بودنش واست مهم نیست میتونی مثلا کو کو سبزی درست ...

طرز تهیه کبه رو بلدی میشه لطف کنی بهم بگی

خدایااااا واقعا 5 سال انتظار بس نیست...؟ نی نی مو زودتر بفرست تو دلم 😭😭😭😭
طرز تهیه کبه رو بلدی میشه لطف کنی بهم بگی

عزیزم کبه انواع مختلفی تو جهان داره. و با مواد متنوعی درست میشه. دو قسمت داره یکی اماده کردن خمیر کبه. یکی مواد داخلش و بعد سرخ کردن تو روغن یا پختن تو فر. 


من چون سالم خوار و گیاه خوارم از نوع گیاهی و تو فر خوشم میاد. و اونو درست می کنم. 


خمیرش رو میشه با برنج کته، بلغور گندم یا جو، کدو حلوایی، عدس، و اینطور چیزا اماده کرد. 


مواد داخلش هم معمولا گوشت قرمز و زرشک یا کشمش یا هر دو با لپه اس. یا پنیر به تنهایی. یا اسفناج و انار و نخود. 


به هر حال یه فوت و فن هایی داره مثلا اگه بعضی ها تخم مرغ خام رو هم می زنن و کبه های اماده رو توش می غلتونن و بعد سرخ می کنن. 


بعضی ها سیب زمینی به برنج پخته یا بلغور اضافه می کنن که انسجامش خوب بشه. 


بعضی ها سبزیجات معطر به مواد خمیر می زنن. 


عدس خام برای این خمیر باید یک روز خیس بخوره و بعد له بشه. 


خمیر اگه تو میکسر له بشه خیلی انسجام بهتری پیدا میکنه.


مواد داخلش رو به دلخواه خودت درست می کنی. بعد خمیر مورد نظرت رو درست می کنی. 


یه گلوله اندازه نارنگی از خمیرت برمیداری.

 از مواد داخل کبه داخل خمیرت میذاری. خمیرت رو می بندی.

بعد تو روغن سرخ می کنی یا تو فر می پزی.

عزیزم کبه انواع مختلفی تو جهان داره. و با مواد متنوعی درست میشه. دو قسمت داره یکی اماده کردن خمیر کب ...

ممنونم عزیزم حسابی زحمتت شد بابت تایپ طولانیت خیلی محبت کردی

خدایااااا واقعا 5 سال انتظار بس نیست...؟ نی نی مو زودتر بفرست تو دلم 😭😭😭😭
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز