عزیزم کبه انواع مختلفی تو جهان داره. و با مواد متنوعی درست میشه. دو قسمت داره یکی اماده کردن خمیر کبه. یکی مواد داخلش و بعد سرخ کردن تو روغن یا پختن تو فر.
من چون سالم خوار و گیاه خوارم از نوع گیاهی و تو فر خوشم میاد. و اونو درست می کنم.
خمیرش رو میشه با برنج کته، بلغور گندم یا جو، کدو حلوایی، عدس، و اینطور چیزا اماده کرد.
مواد داخلش هم معمولا گوشت قرمز و زرشک یا کشمش یا هر دو با لپه اس. یا پنیر به تنهایی. یا اسفناج و انار و نخود.
به هر حال یه فوت و فن هایی داره مثلا اگه بعضی ها تخم مرغ خام رو هم می زنن و کبه های اماده رو توش می غلتونن و بعد سرخ می کنن.
بعضی ها سیب زمینی به برنج پخته یا بلغور اضافه می کنن که انسجامش خوب بشه.
بعضی ها سبزیجات معطر به مواد خمیر می زنن.
عدس خام برای این خمیر باید یک روز خیس بخوره و بعد له بشه.
خمیر اگه تو میکسر له بشه خیلی انسجام بهتری پیدا میکنه.
مواد داخلش رو به دلخواه خودت درست می کنی. بعد خمیر مورد نظرت رو درست می کنی.
یه گلوله اندازه نارنگی از خمیرت برمیداری.
از مواد داخل کبه داخل خمیرت میذاری. خمیرت رو می بندی.
بعد تو روغن سرخ می کنی یا تو فر می پزی.