2821
2789
عنوان

فیلم انگیزشی

1817 بازدید | 12 پست

پیشنهاد میکنم فیلم جنگجوی درون و حتما ببینید. واقعا زندگیتون عوض میشه. البته فقط اونایی ببینن که هدف دارند . من هنوزم روزی ۱۰ دقه از بهترین سکانسا و دیالوگاشو میبینم و هر بار که میبینم روم اثر میذاره. لطفا اگه کسی فیلم انگیزشی دیگه ای میشناسه معرفی کنه؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چه فیلمیه؟

راجبه چیه

لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال 

منم خیلی ناامیدم..تو هرراهی پا گذاشتم که مسب درامد بشه و به شوهرم کمک کنم همش شکست خوردم ضرر کردم😣😣😣

لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال 

خارجیه یا ایرانی ؟. من خیلی آروم بود و حالا بخاطر بیفکری های شوهرم عصبی شدم شدید  فیلمی هست ک ...

آمریکاییه . بعید میدونم به درد شما بخوره. آخه درباره یه ژیمناسته که از شکست میترسه. تصادف میکنه. همه بهش میگن تو هرگز نمیتونی به ژیمناستیک ادامه بدی. اما خودش و باور میکنه و قهرمان المپیک میشه

یه فیلم هم هست تازگی تلوزیون نشون داده بود براساس زندگی واقعی یه اسکی باز روسه که پاهاش آسیب می بینه ولی پای مصنوعی میزاره میره مسابقه هم میده مقام میاره اونم کم از جنگجوی درون نداره ولی خب آمریکایی ها فیلم جنگجوی درون رو با چاشنی تمرکز و ذن و در لحظه بودن و اون مرد مرموز که معلم روحی و ذهنی بود ساختن که همین چیزا جذاب ترش کرده. 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792