2726

ببین وقتی سیب زمینی هارو ریختی قابلمه یکم زیرشو کم کن درشو بزار بعد ک یکم سیب زمینی ها نرم شدن درشو بردار یکم بزار رو آتیش بمونه اونوقت بیرونش ترد میشه داخلش نرم سیب زمینی ها هم رنگشون تیره نمیشه 

فکر کردن به تو💭.. با ارزش ترین سکوت من است💗

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

2728

سیب زمینیتو با دقت خورد کن که بررگ و کوچیک نشه 

اب جوش بیار توش یکم پودر سیر و نمک بزن 

سیب زمینیانو بریز تو اب اگه خیلی باریکه ۱/۵-۲ دقیقه اگه خیلی ضخیمه ۵-۸ دقیقه بجشون 

ابکشی که کردی بذار کاملا خنک بشن یکم نمک رو همش بزن ، در حده اینکه فقط روش یکم سفت بشه سرخ کن

خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو‌ تو خونت داشته باشی ❤️

سیب هات رو خلال درشت بزن بعد یه ظرف اب بزار جوش بیاد سیبها و یه خورده نمک بریز تو اب تا حدود ۸ دقیقه بزار بجوشه و بعدش ابکش کن وقتی ابش رفت تو روغن سرخ کن خیلی خوشمزه میشه . فقط نمک رو زیاد نریز تو اب وقتی خواستی سرخ کنی چک کن اگه نمک نداشت بهش نمک بزن

بریز تو ماهیتابه زیرشو کم کن درشو بزار بزار مغز پخت بشه بعد که دیدی داخلش پخت برگردون سیزمینیارو زیرشو زیاد کن حواست باشه نسوزه دیگه تفت بده خواستی درم میتونی بزاری،ولی من با سرخ کن بدون روغن فیلیپس راحت راحتم😁 روغنو میریزم کف دستم میمالم به سیبزمینیا نمک میزنم میزارم خودش مثل بیرونیا تحویل میده😋

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730