mahtab8888 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 2204 عنوان بدترین حرفایی که تو دعوا با همسرتون به هم گفتین چی بود ینی بدترینش ها 😀 459 بازدید | 26 پست بدترین حرفایی که تو دعوا با همسرتون به هم گفتین چی بود ینی بدترینش ها 😀 1398/07/18 | 16:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nillak عضویت: 1398/05/26 تعداد پست: 10653 الان ي سري ايده ميگيرين ازينجا دعواي بعدي همينارو تحويل شوهرشون ميدن پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته
gorbe_chakme_poosh عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 1421 +۵۰ هست 💙 به جـای پـاک کردن اشـکهـات،آدمهـایی که بـاعث گـریـهات میشنو پـاک کـن..💙
مونا۰۰۱ عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 2480 چرا یادآوری کنیم! مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما / غافل از اینکه خدا هست دراندیشه ما
ستيا عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 20505 بش گفتم حالم ازت به هم میخوره اشکش در اومد 😆 من به دستان خدا خیره شدم "معجزه" کرد
دل_تنگی عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 1930 بهم بی احترامی نکردیم تاالان...قهر بودیم اما فحش نه با نظرم مخالفی ریپلای نکن 🙄🙄🙄
رویای_پرواز عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 20568 ما فش نمیدیم بهم ﻓﺪﺍﯼ ﺳﺮﺕ ﺍﮔﻪ ﺩﻧﯿﺎ ﺑﺎﻫﺎﺕ ﮐﻨﺎﺭ ﻧﻤﯿﺎﺩ ﺍﮔﻪ ﮐﺴﯽ ﺣﺮﻓﺘﻮ ﻧﻤﯿﻔﻬﻤﻪ-ﺍﮔﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺑﺎ ﺍﺗﺎﻕ ﺧﻠﻮﺗﺖ ﺩﺭﮔﯿﺮﻩ- ﻓﺪﺍﯼ ﺳﺮﺕﺍﮔﻪ ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰ ﺍﻭﻥ ﺟﻮﺭ ﮐﻪ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﯼ ﻧﻤﯿﺸﻪﺍﮔﻪ ﺩﻟﺖ ﭘﺮﻩ ﻭ ﺩﺳﺘﺖ ﺧﺎﻟﯽ- ﺍﮔﻪ ﺭﻭﺯﺍ ﺣﺴﺮتت ﻣﯿشه ﻭ ﺷﺒﺎ ﺁﺭﺯﻭت -ﺍﮔﻪ ﯾﮏ ﺩﻝ ﻧﻪ ﺻﺪ ﺩﻝ ﻋﺎﺷﻖ ﺍﻭﻧﯽ ﺷﺪﯼ ﮐﻪ ﺩﻟﺘﻮ ﺷﮑﺴﺖ - ﺍﮔﻪ ﺳﺎﺯ ﺯﻧﺪﮔﯿﺖ ﮐﻮﮎ ﻧﯿﺴﺖ ﻭ ﻣﻠﻮﺩﯼ ﺭﻭﺯﮔﺎﺭ ﺍﺯ ﺩﺳﺘﺖ ﺩﺭ ﺭﻓﺘﻪ- ﻓﺪﺍﯼ ﺳﺮﺕﺍﮔﻪ ﺧﻮﺏ ﺁﻭﺭﺩﯼ ﻭ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺑﺪﺵ ﮐﺮﺩﻥﺍﮔﻪ ﺁﺷﻨﺎﯾﺎﻥ ، ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺯﻫﺎ ﺑﺎﻫﺎﺕ ﻏﺮﯾﺒﻪ ﺷﺪﻥ- ﺍﮔﻪ ﻧﺪﺍﻧﺴﺘﻪ ﺑﻪ ﻗﻀﺎﻭﺗﺖ ﻧﺸﺴﺘﻦ- ﻓﺪﺍﯼ ﺳﺮﺕﺍﮔﻪ ﺭﻓﺖ ﻭ ﭘﺸﺖ ﺳﺮﺷﻢ ﻧﮕﺎﻩ ﻧﮑﺮﺩﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﺎ ﭼﯿﺰ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﺑﺨﻮﺍﯼ ﺑﺎ ﺣﺴﺮﺕ ﺗﺒﺎﻫﺶ ﮐﻨﯽ- ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺩﻭﺳﺖ ﻣﻦ- ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺴﯽ ﻣﻬﻢ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺷﺎﺩ ﺑﺎﺷﯽ ﯾﺎ ﻏﻤﮕﯿﻦﺑﺮﻗﺺ ﻭ ﺩﻧﯿﺎﯼ ﺧﻮﺩﺗﻮ ﺑﺎﺏ ﺩﻟﺖ ﻧﻘﺎﺷﯽ ﮐﻦ- ﮔﻮﺭ ﭘﺪﺭ ﻫﻤﻪ ﯼ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻗﻠﻢ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﻣﯿﺨﻮﺍﻥ ﺍﺣﺴﺎﺳﺘﻮ ﺧﻂ ﺧﻄﯽ ﮐﻨﻦﺷﺎﺩ ﺑﺎﺵ ﻭ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺗﻘﺴﯿﻤﺶ ﮐﻦ ،ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﭼﯿﺰﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺷﺎﺩﯼ ﻧﺪﺍﺭﯼ-ﻧﮕﻮ ﺩﯾﮕﻪ ﮐﺎﺭ ﺍﺯ ﮐﺎﺭ ﮔﺬﺷﺘﻪﺍﯾﻦ ﺗﻮ ﻫﺴﺘﯽ ﮐﻪ ﻣﯽ ﮔﺬﺭﯼﺍﺯ ﺁﺭﺯﻭﻫﺎﺕ،ﺧﻮﺍﺳﺘﻪ ﻫﺎﺕ ،ﺷﺎﺩﯼ ﻫﺎﺕ ،ﺣﺘﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺕ - ﻫﺮﭼﯽ ﮐﻪ ﻫﺴﺖ ﻭ ﻧﯿﺴﺖﺣﺘﯽ ﺍﯾﻦ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺣﻘﯿﺮ ﻣﻦﻓـــــــﺪﺍﯼ ﺳﺮﺕﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﻭ ﺳﺨﺖ ﻧﮕﯿﺮﻫﻤــــــﯿﻦ.
eshgammmmmm72 عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 973 بی.شرف🤐 قهر کرد باهام اخه اصلا حرف بد بهش نمیزنم گازم میگرف منم اینو گفتم قهرید آذر ماهیا عشقن❤
khanom_hamsaramam عضویت: 1398/05/01 تعداد پست: 5093 بهش میگم خواهشا از جلو چشمم دور شو نبینمت تا اروم شم اونم محترمانه ی چیزی میگ با خنده تا من حرصی شم و میره😒 همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...
azila عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 426 من بهش گفتم حیف ازت بچه دارم وگرنه یه روزم باهات نمی موندم😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞اونم گفت تو مگه کی هستی که بخوام چیزی ازت قایم کنم😑😑😑😑 یه سکوتی هم هست مال بعد از شنیدن حرفایی هست که نباید میشنیدی.ببین حس عجیبیه بیرونش سکوته اما از داخل هی صدای شکستن میاد😔💔
queenofmathematics عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 2452 یبار کابوس دیدم که همسرم ناراحتم میکرد تو خواب.بیدارم کرد گفت چی شده خواب بد میدیدی؟منم گفتم دست نزن بهم بزار صبح بشه دیگه منو نمیبینی.😂😂🤣🤣 عزیزان پیج روزمرگی من در اینستاگرام :everything_about_mery
آتون عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 3614 کثافت...متاسفانه...یه بارم خفه شو فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...
مامانخانومی عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 1878 چرااخه اینارو مرور میکنین... چشم ها راباید شست....جور دیگر باید دید
گلا70 عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 2586 من یه بار گفتم دهنتو ببند تا یه هفته قهر کرد بعد اون به من گفت گه نخور منم گفتم باشه نمیخورم بازم اون قهر کرد😀 فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 تو فیلم عروسی دختر عمه م هیچ جا نیستما ...... ولی دو ثانیه که دارم در ماست موسیر و لیس میزنم با ۱۷ تا افکت و صحنه آهسته و ....تو عکس و فیلم افتادم😁